Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Раб.прогр._Преддипл.практ.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
110.59 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

СХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

імені ВОЛОДИМИРА ДАЛЯ

Робоча програма

ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

(для студентів спеціальності 7.050108, 7.030507 “Маркетинг”)

Луганськ 2009

Міністерство освіти і науки україни

СХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

імені ВОЛОДИМИРА ДАЛЯ

Робоча програма

ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

(для студентів спеціальності 7.050108, 7.030507 “Маркетинг”)

З А Т В Е Р Д Ж Е Н О

на засіданні кафедри “Маркетинг”

Протокол № 2 від 11 вересня 2009 р.

Луганськ 2009

УДК 65.012.12

Робоча програма переддипломної практики (для студентів спеціальності 7.050108, 7.030507 “Маркетинг”) / Укладач: Ю.К. Антипова – Луганськ: вид-во СНУ ім. В. Даля, 2009. – 13 стор.

Представлено структуру та вимоги до змісту розділів звіту про переддипломну практику. Наведено календарний графік проходження практики для студентів денної та заочної форми навчання.

Укладач: Антипова Ю.К., доц.

Відп. за випуск Максимова Т.С., проф.

Рецензент Дібніс Г.І., доц.

Загальні положення

Переддипломна практика є важливим елементом у підготовці спеціалістів зі спеціальності «Маркетинг». Згідно навчального плану термін проходження практики розрізняється в залежності від форми навчання: на денній формі – шість тижнів, на заочній – чотири тижні. Методичне керівництво переддипломною практикою здійснюється кафедрою маркетингу.

При проходженні переддипломної практики студент зобов’язаний:

- повністю виконати завдання, що передбачене програмою практики;

- строго дотримуватися правил охорони праці, техніки безпеки та внутрішнього розпорядку підприємства;

- вести щоденник практики, заповнюючи всі його розділи;

- представляти керівникам практики звіт про виконання всіх завдань;

- зібрати статистичний матеріал, що необхідний для підготовки дипломної роботи.

Базу практики складають комерційні підприємства (виробничої сфери або сфери послуг) або некомерційні організації м. Луганська, Луганської області та інших регіонів України, які працюють на ринку не менш трьох років.

Звіт про переддипломну практику повинен бути побудований у відповідності з розділами програми практики, містити конкретні відомості про виконану роботу, грамотно викладений та оформлений згідно до вимог державного стандарту України ДСТУ 3008-95. Звіт повинен бути максимально насичений фактичною інформацією (таблиці, графіки, діаграми, схеми), що відображають відповідні результати діяльності підприємства за останні 3-5 років. Приблизний обсяг звіту повинен складати близько 30 – 40 листів формату А4.

Титульний лист звіту виконається відповідно до додатку А, на якому підпис керівника переддипломної практики від підприємства засвідчується печаткою. Наступним листом після титульного є зміст звіту, який наведено у додатку Б.

Захист звіту про переддипломну практику повинен відбуватися на протязі трьох днів після закінчення терміну практики. Захист відбувається керівникові практики з представленням йому заповненого щоденника практики (з підписами керівника практики від підприємства та печаткою підприємства), звіту про переддипломну практику та матеріалів для написання дипломної роботи.