Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_rek_do_KR_Bank_FPMS_101-107.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.08.2019
Размер:
102.11 Кб
Скачать

4. Зміст курсової роботи

Зміст роботи повинен відповідати типовій і робочій програмам зі спеціальності.

Курсова робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел та додатків (при необхідності).

Вступ – це частина курсової роботи обсягом 2-4 сторінки, з яких і починається нумерація (3). У вступі необхідно показати:

  • актуальність теми;

  • мету, завдання роботи, об’єкт, предмет дослідження, методологія дослідження, інформаційна база;

  • розгляд теми в науковій літературі;

  • практичне значення досліджуваної теми.

Основна частина – складається з трьох розділів. Обсяг одного розділу повинен мати не менше 8-10 сторінок і містити 2-3 підрозділи. Кожний розділ починається з нової сторінки.

Перший розділ – загальнотеоретичний. У ньому повинен бути огляд економічної літератури з проблеми, яка досліджується, а також огляд методів дослідження даної проблеми, розкривається економічна суть теми. На основі економічної теорії студент розглядає різні точки зору щодо даної проблеми і визначає свою особисту позицію, власну думку. Тут також необхідно показати народногосподарську важливість проблеми загалом і значення своїх досліджень для економіки в цілому та конкретного банку (без докладних розрахунків і обгрунтувань, які подаються в наступних розділах).

У другому розділі слід здійснити аналіз об'єкта дослідження.

Основне завдання другого розділу - подати результати аналізу показників у аспекті досліджуваної проблеми. В процесі вивчення проблеми визначається дійсне становище об’єкта з досліджуваної сторони проблеми, виявляються недоліки та їх причини.

У процесі обробки зібраних матеріалів складаються таблиці, будуються графіки, діаграми, розраховуються відносні, середні величини, проводяться їх групування, тобто створюється нова інформація.

Слід підкреслити, що аналіз повинен стосуватися лише тієї сторони діяльності, яка є предметом дослідження даної роботи.

У третьому розділі окреслюються шляхи вирішення проблем, виявлених в ході дослідження, вносяться пропозиції щодо впровадження розроблених студентом заходів, їх економічної ефективності. Цей розділ повинен містити конкретні економічні й соціально обгрунтовані пропозиції щодо прийняття стратегічних або проектних рішень становлення, розвитку та діяльності суб’єкта, що досліджується, використання його ресурсного, науково-технічного, організаційного та інфраструктурного потенціалу.

Цей розділ може містити опрацювання зарубіжного досвіду діяльності об’єкта дослідження та використання його для вирішення проблем в Україні.

Кожен розділ має мати закінчену думку, невеликий висновок.

Висновки і пропозиції (3-5 сторінок) передбачають:

  • підсумки всієї роботи;

  • результати виконаних завдань, поставлених у вступі;

  • узагальнення дослідження;

  • пропозиції автора, які випливають з науково-теоретичних та практичних узагальнень.

Додатки мають об’єднувати первинні документи, банківську звітність, графіки, таблиці, розрахунки, малюнки, на які в самому тексті мають бути посилання. Усі додатки повинні бути проставлені буквами.

У список використаних джерел включають тільки ті джерела, які були використані в курсовій роботі. Список використаних джерел укладається згідно вимогами ВАК.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]