Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ypravl_rez_mijnarod_biznes.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
396.29 Кб
Скачать

7.2. Оцінювання знань студентів вечірньої форми навчання

Максимальна оцінка, яку може отримати студент вечірньої форми навчання за результатами поточного контролю — 50 балів в залежності від систематичності та активності роботи на семінарських (практичних заняттях), результатів модульних завдань та виконання завдань для самостійного опрацювання.

Студент допускається до іспиту із оцінкою від 0 до 50 балів, отриманою ним за результатами поточного контролю.

7.2.1. Активність роботи на семінарських (практичних заняттях)

В рамках курсу загальна оцінка формується із суми балів за результатами опанування кожного з чотирьох програмних розділів курсу:

Розділ 1. Рушійні сили управлінської результативності в міжнародному бізнесі. Теми 1-3. (від 0 до 7,5 балів).

Розділ 2. Організаційний контекст управлінської результативності в міжнародних компаніях. Теми 4-6. (від 0 до 7,5 балів).

Розділ 3. Проектування результативної управлінської роботи в міжнародних компаніях. Теми 7-8. (від 0 до 7,5 балів).

Розділ 4. Професійний розвиток міжнародного менеджера як основа довгострокової результативності. Теми 9-10. (від 0 до 7,5 балів).

Оцінювання підчас семінарських занять базується на сумі оцінок за наступні види робіт на заняттях:

1. Відповідь на програмне питання – 0,3,4,5 балів;

2. Аналіз проблемних ситуацій – 0; 1; 2 бали;

3. Доповнення до відповідей на програмні питання – 0; 0,5 бали;

Оцінка відповідей студентів з програмних питань, що винесені для розгляду на семінарських заняттях, здійснюється відповідно до наступних критеріїв:

Рівень знань

Оцінка

Відмінний

5

Добрий

4

Задовільний

3

Незадовільний

0

  • «відмінний» рівень (5 балів) передбачає правильну й розгорнуту відповідь на поставлене запитання, в якій студент розкрив всебічне знання програмного матеріалу; вміння аналізувати та наводити практичні приклади з даної проблематики; засвоєння основної та додаткової літератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами, методиками та інструментами, вивчення яких передбачене програмою дисципліни;

  • «добрий» рівень (4 бали) передбачає правильну й вичерпну відповідь за поставлене запитання, в якій студент показав системне знання програмного матеріалу; засвоєння основної та додаткової літератури, проте помилився у використанні понятійного апарату;

  • «задовільний» рівень (3 бали) передбачає правильну, але недостатньо аргументовану відповідь на поставлене запитання; помилки у використанні понятійного апарату; недостатність знань літературних джерел;

  • «незадовільний» рівень (0 балів) передбачає неправильну або неповну відповідь на поставлене запитання; незадовільні знання понятійного апарату й спеціальної літератури; або відсутність будь-якої відповіді на запитання.

Таким чином, активність роботи студентів протягом семестру оцінюється в діапазоні від 0 до 30 балів (включно). Набрані бали зараховуються при підсумковому оцінюванні знань.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]