Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вимоги.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
75.26 Кб
Скачать

Посилання

Під час написання роботи студент повинен давати посилання на джерела, які використовувались під час розробки проблем та завдань КР.

У тексті КР посилання на джерела варто зазначати порядковим номером за списком використаних джерел, виділеним двома квадратними дужками, наприклад, "... у праці [7] ". У деяких випадках бажано, к порядкового номеру за списком використаних джерел, вказані номер сторінки джерела, наприклад: Текст [51,с.45].

Під час посилання на багатотомне видання, крім номеру сторінки, вказується і номер тому, наприклад: [48, т. 12, с.50]. Допускається наводити посилання у такій формі: прізвище автора або заголовок (при описі під заголовком), рік видання та номер сторінки в квадратних дужках, наприклад:

Текст [Павлов, 1927,с.59].

Прізвище або заголовок може входити в основний текст, тоді у квадратних дужках вказується тільки рік видання, наприклад: "Іванов [1997] одержав..."

На всі таблиці КР повинні бути посилання в тексті, при цьому слово таблиця в тексті пишуть скорочено, наприклад: "... в табл. 1.2".

У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказувати скорочено слово "дивись", наприклад: "див. табл. 1.3".

7