Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod kus. proekt (PSA) ucr.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
88.06 Кб
Скачать

2.2 Структура графічної частини

Графічна частина курсового проекту повинна включати:

- функціональну схему автоматизації технологічного агрегату (формат А2);

- принципову схему проектованої АСР (формат А2);

- вид попереду і вид на внутрішні площини щита АСР (формат А2);

- схему зовнішніх з'єднань АСР формат (А2).

3 Послідовність роботи над проектом

І КОНТРОЛЬ ЗА ЙОГО ВИКОНАННЯМ

Робота над курсовим проектом починається з першого тижня семестру і завершується за тиждень до його закінчення. Відповідальним за курсове проектування є викладач, що читає курс лекцій по дисципліні «Проектування систем автоматики». На першому тижні семестру головний викладач видає кожному студенту індивідуальне завдання на виконання проекту. У завданні вказується тема проекту і перераховуються поставлені перед студентом задачі; встановлюються обсяги пояснювальної записки і графічної частини; приводиться календарний план на виконання складових частин і проекту вцілому.

У процесі виконання проекту керівник проводить консультації, для роз'яснення виникаючих при проектуванні питань, і контролює своєчасність і якість виконання його складових частин, відповідно до календарного плану і графіка самостійної роботи студентів. Для одержання максимальної оцінки кожна складова частина проекту повинна бути подана на перевірку не пізніше зазначеного в графіку терміна.

По завершенні проекту студент підписує його і пред'являє керівнику. Якщо проект задовольняє запропонованим до нього вимогам, керівник допускає його до захисту, про що на кресленнях і пояснювальній записці робиться відповідний запис.

Захист курсового проекту проводиться у присутності студентів групи перед комісією, що складається з викладачів випускаючої кафедри і керівника проектування.

На захисті студент робить коротке (близько 5 хвилин) повідомлення по темі й основному змісту проекту і відповідає на питання комісії.

Курсовий проект оцінюється по стобальній системі, у залежності від рівня його виконання і захисту.

4 Методичні вказівки по виконанню

КУРСОВОГО ПРОЕКТУ

4.1 Титульний лист і завдання

Титульний лист виконується згідно установленої форми, загальної для всіх курсових проектів; завдання оформляється на спеціальному бланку, відповідно до теми проекту.

4.2 Реферат

Реферат курсового проекту повинний містити зведення про обсяг ПЗ (кількість сторінок) і графічної частини (кількість і формат листів), кількість ілюстрацій, таблиць, використаних джерел, текст реферату, перелік ключових слів, який включає від 5 до 10 слів і словосполучень, що характеризують зміст проекту.

Текст реферату повинний містити: об'єкт розробки, ціль роботи, види розробок; отримані результати і їхню новизну.

Стиль і послідовність викладення інформації в рефераті приведені в додатку А.

4.3 Зміст

Зміст включає номера і найменування поділів і підрозділів ПЗ із указівкою сторінок, на яких вони починаються. Зміст включають у загальну кількість сторінок ПЗ. Приклад змісту ПЗ курсового проекту наведений у додатку Б.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]