Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
programa_virobnichoyi_praktiki-_fin_oblik_-2007...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
151.55 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики україни вінницький державний аграрний університет Фінансовий облік

Програма виробничої практики

для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 6. 050100 “Облік і аудит”

Вінниця 2007

Фінансовий облік. Програма виробничої практики для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 6. 050100 “Облік і аудит” / Правдюк Н.Л., Бурко К.В., Іщенко Я. П. Китайчук Т. Г- Вінниця: ВЦ ВДАУ, 2007. - 21с.

Представлена програма виробничої практики з дисципліни “Фінансовий облік для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 6. 050100 “Облік і аудит”

Затверджено на засіданні навчально - методичної комісії

Вінницького державного аграрного університету

(протокол № 9 від 29.05.07 року)

Навчальне видання

Правдюк Наталія Леонідівна,

Бурко Катерина Володимирівна,

Іщенко Яна Питрівна.

Китайчук Тетяна Геннадіївна,

Програма виробничої практики з дисципліни “ Фінансовий облік ”для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 6. 050100 “Облік і аудит”

Видавничий центр

Вінницького державного аграрного університету

21008, м. Вінниця, вул. Сонячна, 3

Зміст

Вступ

4

1

Цілі та завдання виробничої практики з фінансового обліку

5

2

Керівництво виробничою практикою

6

3

Зміст виробничої практики з фінансового обліку

9

4.

Оформлення звіту про виробничу практику та його захист

15

Рекомендована література

18

Додатки

21

Вступ

Згідно галузевого стандарту вищої освіти виробнича практика з фінансового і управлінського обліку та економічного аналізу виконується студентами спеціальності 6.050100 “Облік і аудит” денної форми навчання на четвертому курсі, а заочної форми – на п’ятому. Загальний термін практики - три тижні.

Виробнича практика – складна форма навчального процесу як в організаційному, так і в методичному плані, адже для її здійснення необхідно поєднати інтереси виробництва і навчального закладу, пристосувати процес навчання до практичних задач конкретного підприємства, установи, організації. Виробнича практика зі спеціальності дозволяє поєднати в учбовому процесі теоретичне надбання і конкретну господарську практику, забезпечує активну пізнавальну роботу студента. Виробнича практика пов’язана з навчальними предметами. Цей зв’язок здійснюється через взаємодію системи знань і системи відповідних умінь. В процесі теоретичного навчання формується система теоретичних і практичних знань в галузі обраної спеціальності, яка дозволяє формувати професійні уміння в період виробничої практики. усвідомлене застосування студентами теоретичних знань в виробничій діяльності є основою формування професійних умінь і навичок.

Цілісне ознайомлення з виробництвом в період практики впливає на більш усвідомлене і поглиблене вивчення навчальних предметів після її закінчення.

Зміст і послідовність практики визначається програмою, яка розробляється випускаючою кафедрою навчального закладу.

Програма виробничої практики є основним учбово-методичним документом для студентів, керівників практики від навчального закладу та бази практики. Вона дає уяву про систему практичної підготовки зі спеціальності.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]