Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт практики.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
238.59 Кб
Скачать

19

ЗМІСТ

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ПРАКТИКИ........................................................................4 ВСТУП…………………………………………………………………………….….5Розділ 1. КАФЕДРА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА РЕМОНТУ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ……………………………………………………………………………..6

1.1. Структура кафедри……………………………………………………6

1.2. Історія кафедри………………………………………………………..7 1.3. Навчальні лабораторії………………………………………………...8 1.4. Комп’ютерні класи……………………………………………………9 1.5. Навчально-методична робота………………………………...……...9

Розділ 2. ВИДИ ПІДЙОМНИКІВ ДЛЯ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ…………11

2.1. Двостійкові автомобільні підйомники……………………………..11 2.2. Чотирьохстійкові автомобільні підйомники………………………13 2.3. Ножичні автомобільні підйомники………………………………...13 2.4. Автомобільні підйомники для шинного сервісу…………………..14

ВИСНОВОК………………………………………………………………………...15 ДОДАТКИ…………………………………………………………………………..16 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………………..18

Мета та завдання практики

Навчальна практика є першим і важливим етапом входження студентів до навчального процесу у вищому навчальному закладі з метою формування в них активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в інженерній галузі.

Програма практики передбачає ознайомлення студентів з майбутньою професією, перспективами розвитку спеціальності, з характером, змістом та умовами організації роботи автомобільного підприємства, виробничого процесу, сприяє формуванню професійних навичок з обраної спеціальності.

Мета навчальної практики — поглибити та систематизувати знання студентів шляхом вирішення виробничо-ситуаційних проблем, показати на конкретних практичних прикладах роль фахівців інженерної спеціальності.

ВСТУП

Одним із важливих напрямків професійної підготовки майбутніх спеціалістів інженерної галузі є проведення практик, зокрема навчальної практики. Особливе місце займає навчальна практика на другому курсі, оскільки саме з неї розпочинається засвоєння фахівцями практичних навичок та вмінь, безпосереднє знайомство з майбутньою професійною діяльністю.

Навчальна практика проводиться серед студентів другого курсу навчання спеціальності „Автомобільний транспорт” з відривом від навчання протягом двох тижнів. Базою проведення практики є кафедра “Експлуатації та ремонту автомобільної техніки” національного університету “Львівська політехніка”. Основна частина практики проходить в спеціалізованих навчальних лабораторіях кафедри, де студенти мають змогу ознайомитися з конструкцією автомобілів, отримати практичні навики їх обслуговування і ремонту.

Практика реалізує завдання щодо закріплення і апробації студентами другого курсу навчального матеріалу зі спеціальності, що було отримано ними протягом перших трьох семестрів навчання.

Розділ 1. Кафедра експлуатації та ремонту автомобільної техніки

Кафедра започаткована у 1944 р. як кафедра «Автомобілі».

У результаті реорганізації в 1996 р. кафедра отримала сучасну назву “Експлуатація та ремонт автомобільної техніки”.

З листопада 2001 року кафедра є у складі Інституту інженерної механіки та транспорту.

Адреса кафедри:

Національний університет “Львівська політехніка”

VI-й навч. корпус, кімн. 110(1-ий поверх),

вул. С. Бандери, 32, м. Львів, 79013

Телефон кафедри: +38 (032) 258 21-71

Електронна пошта: : bkindr@polynet.lvivua

1.1. Структура кафедри

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Кіндрацький Богдан Ілліч

VI-й навч. корпус, кімн. 110

Тел.: +38 (032) 258- 21-71

e-mail: bkindr@lp@edu.ua

Заступник завідувача кафедри з навчальної роботи:

Глобчак Михайло Васильович, к.т.н., доцент

VI-й навч.корпус, кімн. 108, Тел.: +38 (032) 258-21-71 (кафедра)

e-mail: globchak@lp.edu.ua

Заступник завідувача кафедри з наукової роботи:

Нэмий Степан Володимирович, к.т.н.,доцент

VI -й навч. корпус, кімн. 113, Тел.: +38 (032) 258-21-71 (кафедра)

e-mail: njemyj@lp.edu.ua

Викладацька: VI-й навч. корпус, кімн. 103, 104, 109,113

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]