Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
molodyi-deputat.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
12.08.2019
Размер:
58.88 Кб
Скачать

У звязку із активною зацікавленістю проектом «Молодий помічник депутата, було прийняте рішення зробити його постійнодіючим. Відтепер співбесіда з учасниками, які заповнять анкети, буде проводитись кожну останню суботу місяця.

Концепція проекту «Молодий помічник депутата»

«Молодий помічник депутата» – унікальний за своєю організацією навчальний проект, що націлений на ідентифікацію та навчання молодих людей, які мають бажання долучитися до діяльності в органах державної влади, органах місцевого самоврядування або займатися громадською діяльністю.

В рамках навчальної програми учасники зможуть набути додаткових знань та практичних навиків, отримати досвід діяльності в якості помічника депутата, розробити конкретний проект економічного чи соціального спрямування, отримавши досвід проектної діяльності.

Таким чином, участь в проекті «Молодий помічник депутата» дозволить отримати його учасникам досвід роботи, який можна кваліфікувати, як «перше робоче місце», що підвищить шанси на подальше працевлаштування молоді.

Крім того, для найуспішніших випускників буде надана можливість взяти участь в конкурсах на заповнення вакантних посад в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Впровадження проекту «Молодий помічник депутата» полягатиме в проведенні навчальної програми для відібраних в результаті конкурсу учасників. Навчальна програма включатиме в себе тематичні сесії різного формату (конференції, дискусії, круглі столи, майстер-класи, семінари-тренінги), метою яких буде надання необхідних теоретичних та практичних навиків діяльності в якості помічника-консультанта депутата (орієнтовна навчальна програма додається).

Учасникам проекту буде надана можливість не лише отримати фахові знання, а й навички, необхідні для побудови успішної політичної чи громадської кар'єри, участі у процесі прийняття рішень на усіх рівнях влади та громадського самоврядування, аналізу та розв'язання суспільних проблем.

Крім базових сесій навчальної програми, в рамках Проекту відбудеться низка тематичних заходів практичної спрямованості. Протягом року буде створено дискусійний майданчик для випускників для підняття, обговорення та вирішення суспільно-значущих питань в економічній та соціальній сфері.

Команда проекту також працюватиме над розвитком мережі партнерів для подальшої підтримки випускників шляхом надання можливостей для їх кар’єрного росту, професійного вдосконалення та залучення до виконання конкретних проектів.

Участь у Проекті зможуть взяти молоді люди віком від 18 до 30 років (студенти, працівники підприємств, установ та організацій різних форм власності), які мають високі базові теоретичні навики, досягли видимих успіхів у навчанні, професійній чи громадській діяльності або мають досвід практичної реалізації конкретних проектів (анкета учасника конкурсу додається).

Для претендентів, які не перемогли в конкурсі, буде запропоновано взяти участь в проекті «Волинська школа професійної майстерності», який полягатиме в залученні бажаючих до діяльності в якості волонтерів при реалізації проектів.

Виконавці проекту – Волинська обласна молодіжна громадська організація «Молоді Регіони» у партнерстві за підтримки Волинської обласної ради.

Про конкурс Проекту «Молодий помічник депутата»

До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:

  • мають видимі досягнення у сфері політичної, громадської, наукової або підприємницької діяльності, журналістики, державної служби, юриспруденції;

  • займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отриманні знання у своїй повсякденній діяльності;

  • є громадянами України віком від 18 до 30 років, та мають вищу освіту (здобувають вищу освіту).

Конкурс складатиметься з двох етапів - заповнення аплікаційної форми під час першого етапу та персональне інтерв'ю у другому турі з членами конкурсної комісії.

Аплікаційні форми на участь у першому етапі конкурсу необхідно заповнити в електронній формі та надіслати на адресу sosnyckyj@mail.ru (тема “Молодий помічник депутата”).

Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання анкети протягом трьох робочих днів. Уся інформація, яка зазначена в заявці, є конфіденційною та не підлягатиме поширенню.

Розгляд аплікаційних форм здійснюватиметься послідовно та неупереджено членами конкурсної комісії, що включатиме компетентних представників основних цільових груп Проекту.

Інформацію про результати відбору учасників Першого туру буде повідомлено електронною поштою.

Другий етап відбору – співбесіда з представниками конкурсної комісії буде проходити в останню суботу місяця.

Після цього відбудеться оголошення результатів конкурсу шляхом надсилання електронного листа та розміщенні інформації на веб-сайті Волинської обласної організації ПР www.volynregion.org

Очікується, що відібрані слухачі візьмуть участь в усіх тематичних сесіях, що передбачені Програмою. Також вони отримують можливість відвідувати інші заходи Проекту. Участь у Проекті «Молодий помічник депутата» - безкоштовна.

У разі виникнення додаткових запитань можна звертатися за адресою:

sosnyckyj@mail.ru або за телефоном: 0977165657 Сосницький Петро.

Детальну інформацію про проект «Молодий помічник депутата», умови участі (зокрема, про зміст та тривалість сесій, календар діяльності на 2011 рік, перелік викладачів, тощо) буде розміщено на веб-сторінці: www.volynregion.org

Контактна інформація: тел.: 0977165657 Сосницький Петро.

Номер реєстрації заявки*

Дата реєстрації*

Відповідальний за заявку*

Загальна кількість балів*

(*для службового заповнення)

Заявка на участь у конкурсі «молодий помічник депутата» 2011 року

I. Реєстраційна картка

Прізвище

Ім’я

По батькові

Дата народження

Вік

Місце народження

Адреса постійного проживання

Область, район, населений пункт

Поштовий індекс

Вулиця, будинок, квартира

Контактні телефони

Мобільний

Робочий

Домашній

Факс

Електронна пошта

Skype, Facebook, (інші соціальні мережі)

II. Особиста інформація

Інформація про освіту

(назва вищого навчального закладу, факультет, спеціальність, рік закінчення, середній бал, тематика курсових та дипломних робіт)

Наявність публікацій, наукових робіт, досліджень (тематика, місце розміщення)

Місце роботи, посада, перелік обов’язків (за наявності)

Професійна кар’єра

Політична активність

Громадська діяльність (назва громадської організації, перелік заходів, що виконувались)

Знання іноземних мов

(вільно володію, добре, задовільно)

Комп’ютер

(вкажіть назви програм та ступінь володіння ними)

Захоплення

Додаткова інформація, що є, на Вашу думку, важливою (наприклад, нагороди, відзнаки, стажування, додаткові практичні навики, тощо)

III. РЕКОМЕНДАЦІЇ (не більше двох осіб; зверніть увагу, що текст рекомендації додавати не потрібно; у разі виникнення необхідності Відбіркова комісія може звернутися із такою вимогою у ході відбору або безпосередньо зв’язатися із особою, яка Вас рекомендує)

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада та місце роботи

Контактний телефон

Електронна адреса (якщо є)

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада та місце роботи

Контактний телефон

Електронна адреса (якщо є)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]