Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Міністерство освіти і науки України.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.08.2019
Размер:
3.45 Mб
Скачать

Список використаної літератури:

  1. Войтюшенко Н.М., Інформаційні системи і технології в обліку : навч.посіб. - Донецьк: ДонНУЕТ, 2009 – 340с.

  2. Гужва, В.М. Інформаційні системи і технології на підприємствах: навчальний посібник / В.М. Гужва; Мін-во освіти і науки України, КНЕУ. – К.: КНЕУ, 2001. – 400 с.

  3. Гуржій, А.М. Інформатика та інформаційні технології : підручник / А.М. Гуржій, Н.І. Поворознюк, В.В. Самсонов. – Х.: Компанія СМІТ, 2003. – 352 с.

  4. Іванюта, П.В. Управлінські інформаційні системи в аналізі та аудиті : навчальний посібник / П.В. Іванюта; Мін-во освіти і науки України, Держ. комітет статистики України, Держ. академія статистики, обліку та аудиту, Полтавська філія. – К.: ЦУЛ, 2007. – 180 с.

  5. Івахненков, С.В. Інформаційні технології в організації бухгалтерського обліку та аудиту [Текст]: навчальний посібник / С.В. Івахненков. – 4-е вид., випр. і доп. – К.: Знання, 2008. – 343 с.

  6. Клименко, О.В. Інформаційні системи і технології в обліку: навчальний посібник / О.В. Клименко; Мін-во освіти і науки України, Полтавський ун-т споживчої кооперації. – К.: ЦУЛ, 2008. – 320 с.

  7. Писаревська, Т.А. Інформаційні системи обліку та аудиту : навчальний посібник / Т.А. Писаревська; Мін-во освіти і науки України, КНЕУ. – К.: КНЕУ, 2004. – 369 с.

  8. Терещенко, Л.О. Інформаційні системи і технології в обліку : навчальний посібник / Л.О. Терещенко, І.І. Матієнко-Зубенко; Мін-во освіти і науки України, КНЕУ. – К.: КНЕУ, 2005. – 187 с.

  9. Шквір, В.Д. Інформаційні системи і технології в обліку : практикум / В.Д. Шквір, А.Г. Загородній, О.С. Височай. – К.: Знання, 2006. – 429 с.

Додатки

Для того, щоб налагодити обмін між ЗУП 8 і Бухгалтерією 8, потрібно: У ЗУП в пункті меню Сервіс-налаштування програми, на вкладці Бухоблік зарплати слід вибрати Бухгалтерія підприємства 2.0 з деталізацією по співробітниках:

Після того, як ми натиснули кнопку застосувати, довідник Співробітники і Фізичні особи заповнюються лише в ЗУП, а в Бухгалтерії вони з'являються після вивантаження. Ідентифікуватися довідники будуть за кодом. Якщо ви встановлюєте порожню ЗУП, то з БП можна перенести довідники Співробітники, Фізичні особи, для цього потрібно в пункті меню Сервіс вибрати Обмін даними з 1С Зарплата і Управління Персоналом - Вивантаження даних Зарплата і управління персоналом, ред. 2.5:

Ця обробка сформує файл обміну в каталог:

Тепер цей файл завантажуваний в ЗУП: відкриваємо 1с Зарплата і управління персоналом, ред. 2.5, пункт меню Сервіс - Обмін даними - Універсальний обмін даними:

У вікні, що розкрилося, вибираємо вкладку Завантаження даних, відкриваємо файл, який вивантажили з 1С Бухгалтерії 8 і завантажуємо дані:

Після того, як дані всі завантажилися, перевіряємо. Отже, тепер розрахунок заробітної плати, нарахування податків і розрахунок платежів виконуватимуться в ЗУП, а потім отримані результати слід переносити в бухгалтерію і виконувати там виплати і платежі. Для цього в пункті меню Сервіс-параметри обліку на вкладці Виплата зарплати ставимо галочку Спрощений облік взаєморозрахунків:

Після закінчення розрахунків сформуємо ведомость на виплату зарплати. Далі в журналі Віддзеркалення зарплати в регламентному обліку сформуємо документ за поточний місяць:

Тепер вивантажимо дані в зовнішній файл обробкою Вивантаження даних в бухгалтерську програму:

У вікні, що розкрилося, вибираємо потрібну нам організацію, каталог, куди вивантажуватимуться дані, перевіряємо об'єкти, які вивантажуватимуться, і тиснемо виконати:

У конфігурації 1С Бухгалтерія 8 запускаємо обробку Завантаження даних з конфігурації ЗУП:

Вибираємо файл, який вивантажили із ЗУП: