Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод-практика-11.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.05.2019
Размер:
158.72 Кб
Скачать

4.8 База практики – Пенсійний фонд

Метою другої виробничої практики є закріплення, поглиблення та розширення теоретичних знань, розвиток практичних навичок та їх використання при вирішенні конкретних ситуацій в умовах роботи Пенсійного фонду, збір даних для дипломної роботи.

На початку практики студент проходить інструктаж з техніки безпеки.

План практики (Завдання)

1. Завдання та обов’язки Пенсійного фонду. Управлінська структура Пенсійного фонду.

2. Аналіз джерел надходжень до бюджету Пенсійного фонду.

3. Напрями витрат бюджету пенсійного фонду.

4. Платники збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

5. Об’єкти оподаткування збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

6. Ставки та строки сплати збору на обов’язкове пенсійне забезпечення.

7. Відповідальність за порушення законодавства.

5. Порядок проходження практики

На початку практики студент проходить інструктаж з техніки безпеки та отримує індивідуальне завдання. Зміст індивідуального завдання студента конкретизується та уточнюється в залежності від характеру бази практики. Конкретизують завдання практики її керівники від кафедри фінансів і бази практики.

Індивідуальні завдання конкретизують програму практики і спрямовані на те, щоб кожен студент здобув знання і навички для подальшого використання при написанні курсової або дипломної роботи, для підготовки доповіді, статті тощо.

6. Форми і методи контролю

Виробнича практика розглядається як одна із складових частин учбового процесу. Студент несе відповідальність за прогули та за якість набутого досвіду під час проходження практики. Студент самостійно складає робочий план проходження практики і узгоджує його з керівником практики від кафедри та керівником від бази практики. За керівником від кафедри закріплені функції контролю і консультації з незрозумілих питань. Керівним практики від кафедри в будь-який час може перевірити проходження практики студентом. Студент отримує щоденник з практики від керівника, який заповнюється впродовж практики.

  1. Порядок складання звіту

В процесі проходження практики студент складає звіт обсягом 18-20 сторінок. Пропонується наступна структура звіту:

1. Вступ.

2. Мета і завдання практики.

3. Загальні відомості про базу практики.

4. Зміст проведеної роботи.

5. Висновки.

6. Використана література.

7. Додатки.

Звіт виконується українською мовою на стандартних аркушах паперу (А4). Береги: зверху та знизу – 20 мм, зліва – 25 мм, справа – 15 мм. Не дозволяється при написанні звіту використовувати чорнила різного кольору. Дорзволяється виконання звіту на друкарській машинці або принтері. Нумерація сторінок – посередині зверху арабськими цифрами.

Таблиці, графіки, діаграми, схеми, які розміщені у текстовій частині, входять до загальної нумерації сторінок.

Додатки оформляються як продовження роботи. При цьому, поряд з нумерацією сторінок здійснюється нумерація додатків. На останньому аркуші звіту вказується дата виконання та ставиться особистий підпис студента.

Звіт повинен мати титульну сторінку, зразок якої наведено у додатку 1. Аркуші звіту повинні бути зшиті. Належним чином оформлений звіт перевіряється і затверджується керівниками від бази практики та університету.