Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
5_tr_HIH_st_2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.04.2019
Размер:
154.62 Кб
Скачать

Система оцінювання

V триместр

Види робіт на практичних заняттях

Підготовка до практичних занять

Протягом триместру

Усне опитування під час групових занять

20

Вивчення напам’ять поезій

15

За виконання завдань самостійного опрацювання та інших завдань

Опрацювання та написання конспектів статей

Протягом триместру

Перевірка конспектів

15

Прочитання текстів за списком

Перевірка чит. щод.

5

Укладання словника-мінімуму термінології до дисципліни

Перевірка словника

5

Разом за триместр

60

Іспит

40

Всього

100

Список творів для обов’язкового читання

V триместр

  1. Шевченко Т. “Кобзар”, “Назар Стодоля”, “Щоденник”.

  2. Куліш П. поезії на вибір, поеми “Солониця”, “Кумейки”, “Великі проводи”, “Настуся”, оповідання “Гордовита пара”, “Орися”, “Дівоче серце”, “Сіра кобила”, роман “Чорна рада”.

  3. Вовчок Марко оповідання “Сестра”, “Ледащиця”, “Два сини”, “Горпина”, “Одарка”, “Козачка”, “Максим Гримич”, “Сон”, “Свекруха”, “Чумак”, “Чари”, “Игрушечка”, “Маша”, повісті “Інститутка”, “Три долі”, “Маруся”, “Кармелюк”, “Дев’ять братів і десята сестриця Галя”.

  4. Свидницький А. роман “Люборацькі”.

  5. Глібов Л. поезії “Пісня”, “Журба”, “Летить голуб понад полем”, “Ой не цвісти калиноньці”, “Зіронька”, “У тихих небесах святих”, “Моя веснянка”, “Хто вона?”; байки “Вовк і Кіт”, “Мірошник”, “Троєженець”, “Синиця”, “Щука”, “Вовк та Ягня”, “Гадюка та Ягня”, “Торбина”, “Громада”, “Хмара”, “Квіти”, “Мишача рада”, “Ведьмідь-пасічник”, “Перли і Свині”, “Шелестуни”, “Цуцик”, “Осел і Соловей”, “Коник-стрибунець”, “Солом’яний дід”, “Лев та облава”, “Ластівка і Шуліка”, “Лисиця-жалібниця”, “Скоробагатько”, “Жаба і Віл”, “Огонь і Гай”.

  6. Федькович Ю. поезії “Нива”, “Осьмий поменник Т.Шевченку”, “Окресни, Бояне”, “До руського боянства”, “Нічліг”, “У Вероні”, “Марш на Італію”, “Послання на Україну”, “Браття-опришки, гайда на чару”, “Страж на Русі”, “У горах”, “Пречиста діво, радуйся, Маріє!”, поеми “Новобранчик”, “Дезертир”; оповідання “Люба-згуба”, “Серце не навчити”, “Побратими”, “Безталанне закохання”, “Три як рідні брати”, “Штефан Славич”, “Сафат Зінич”, “Опришок”.

  7. Стороженко О. оповідання “Вуси”, Голка”, “Суджена”, “Закоханий чорт”, “Скарб”, “Марко Проклятий”.

  8. Руданський С. співомовки “Пан і Іван в дорозі”, “Добре торгувалось”, “Указ”, “Почому дурні”, “Треба всюди приятеля мати”, “Страшний суд”, “Жалібний Дяк”, “Баба в церкві”, “Запорожці у короля”, “Смерть козака”, “Піп на пущі”, “Сповідь”, “Засідатель”, “Чи далеко до Києва?”, “Не мої ноги”; лірика “Повій, вітре, на Вкраїну...”, “Ти не моя”, “Сиротина я безродний”, “Мене забудь”, “Ой чому ти не літаєш...”, “Колискова”, “Наука”, Студент”, “Гей, бики”, “До дуба”.

  9. Барвінок Ганна “Хатнє лихо”, “Перемогла”, “Сирітський жаль”, “Жіноче бідування”, “Не було змалку, не було й д’останку”, “Нещаслива доля”, “З дороги”, “Вірна пара”.

  10. О.Пчілка «Товаришки».

  11. П.Мирний «Хіба ревуть воли, як ясла повні», «Лихі люди», «Повія», «Лихий попутав», «Лимирівна».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]