Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсовой проект.docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
26.03.2019
Размер:
156.58 Кб
Скачать

Двнз «Херсонський державний аграрний університет»

Примірник № _______

Договір від_____№_______

Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

(або у постійне користування , у власність)

Овчиннікову Богдану Сергійовичу під будівництво (розміщення) фермерського господарства площею 275,7224 га, розташованої за адресою Червоночабанська сільська рада Каланчацького району із земель запасу Червоночабанської сільської ради.

Кадастровий номер ділянки 6523328700:00:000:0000

Погоджено: _____________ начальник районного (міського) відділу

підпис

земельних ресурсів Чабан Ю. І.

Директор ____________ Сипко І. І.

Головний інженер ____________ Гавриш С. Ю. Землевпорядник підприємства ____________ Прут Т. В.

місто Херсон 2017 рік

Всього пронумеровано 42 арк.

Пронумерував (посада) П.І.Б. землевпорядник підприємства Прут Т. В.

Віддруковано 4 примірники:

  1. Державний фонд документації з землеустрою

  2. Районний відділ земельних ресурсів

  3. Замовник

  4. Підприємство - розробник

Пояснювальна записка

1.Основні відомості про земельну ділянку

Проект відведення земельної ділянки в оренду розроблений ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» згідно з рішенням Червоночабанської сільської ради про надання дозволу на складання проекту відведення від 01.09.17 № 65.

Рішенням Червоночабанської сільської ради від 01.09.17 № 65, погоджено місце розташування ФГ «Жнива», у Червоночабанській сільській раді Каланчацького району, площею 275,7224 га із земель запасу Червоночабанської сільської ради.

Земельна ділянка вільна від забудови та зелених насаджень, через ділянку магістральні інженерні мережі не проходять (або інше).

2. Проектне рішення

Генеральний план будівництва (розміщення) об′єкту погоджений з відділом (управлінням) містобудування та архітектури.

Межі та площа ділянки, що планується до відведення, визначені згідно з генпланом об′єкта, що додається.

Розміщення об′єкта на генеральному плані, розміри та площа земельної ділянки відповідає (не відповідає – чому) затвердженим матеріалам погодження місця розташування об′єкта.

Запроектована до відведення земельна ділянка розташована ужитлової (промислової, виробничо - складської) зоні Каланчацького району.

Земельна ділянка, що проектується до відведення, раніше нікому не надавалась, що підтверджується даними земельно – кадастрової документації. Відповідно до українського класифікатора цільового використання землі (УКЦВЗ) земельна ділянка віднесена до земель фермерського господарства 01.01.02.

Даним проектом передбачено відвести земельну ділянку в оренду (власність, постійне користування) із земель запасу Червоночабанської сільської ради.

Розшифровка земель по землекористувачам та по угіддях (згідно ф. № 6-зем) приведена в експлікації на кадастровому плані.

Після прийняття рішення Червоночабанської сільської ради про затвердження проекту землеустрою межі ділянки буде перенесено в натуру.

Відведення земельної ділянки не вплине на використання суміжних земельних ділянок.

Матеріали проекту відведення використовуються для укладання договору оренди земельної ділянки. В разі встановлення відповідними службами обмежень, обтяжень, сервітутів до договору оренди додається договір на встановлення сервітутів (обмежень, обтяжень).