Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка по лаб. работе по ИРС [LZW].doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
166.4 Кб
Скачать

6 Опис лабораторного макета

Лабораторна робота виконується на комп’ютері з використанням віртуального макету, реалізованого мовою С++. Структурна схема макету наведена на рис. 1.

Макет у залежності від пункту досліджень автоматично переключається або у покроковий режим, або у режим реального часу. Також в залежності від пункту досліджень вмикається ручне введення повідомлення або генератор повідомлення. Генератор повідомлення дозволяє обирати один з двох типів повідомлення та змінювати довжину повідомлення N у межах від 1 до 10000 символів. Реалізація кодера дозволяє обирати одне з п’яти значень обсягу словника MC та змінювати максимальну довжину рядка у словнику NC у межах від 6 до 250.

7 Вимоги до звіту

7.1 Назва лабораторної роботи.

7.2 Мета роботи.

7.3 Результати виконання домашнього завдання.

7.4 Структурні схеми досліджень та результати виконання пп. 5.2...5.6 лабораторного завдання (таблиці та графіки з підписами).

7.5 Висновки за кожним пунктом завдання, в яких надати аналіз одержаних результатів (збіг теоретичних та експериментальних даних тощо).

7.6 Дата, підпис студента, віза викладача з оцінкою за 100-бальною системою.

Література

1 Скляр Б. Цифровая связь. Теоретические основы и практическое применение. 2-е издание.: Пер. с англ. – М.: Издательский дом «Вильямс», 2003. – с. 876–887.