Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1Звіт_Сафонов2010.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
15.11.2018
Размер:
882.96 Кб
Скачать

3 Асортимент продукції.

Театр музичної комедії спеціалізується на постановці спектаклів та концертів стилю оперета. Репертуар театру включає:

  • Комедії.

  • Оперети.

  • Рок-опери.

  • Мюзикли.

  • Дитячі спектаклі

  • Концерти.

Концерти, як правило, присвячені якійсь події, тому вони не регулярні, хоча зараз планується постановка концерту, що буде проходити раз на місяць. Інші види заходів займають приблизно однакову кількість прокатів на місяць.

Оперети - «Летюча миша», «Принцеса цирку», «Сільва», «Баядера», «Король Вальсу».

Комедії - «Сватання на Гончарівці», «Сорочинський ярмарок», «Вор у скруті», «Драстуйте, я ваша тьотя», «Моя дружина - брехуха»

Рок-опери - «Юнона та Авось», планується постановка «Ісус Христос - суперзірка».

Мюзикли - «Моя чарівна леді», «Пітер Пен»

Дитячі спектаклі - «Принцеса та людожер», «Красуня та чудовисько», «Бембі»

Всі вищезазначені спектаклі характеризуються високою якістю згідно з

наступними критеріями: високий професіоналізм акторів, висока якість

костюмів, декорацій та реквізиту, висока якість світлового та звукового

оформлення, добра режисерська робота.

Нажаль, зараз театр музичної комедії користується попитом у незначної частки населення. Це сталося завдяки тому, що театр перебував у занепаді, і багато людей зараз вважає, що він перестав існувати взагалі. Я вважаю, що треба збільшити рекламну діяльність. Великим попитом почали користуватися концерти. Це сталося завдяки добрій роботі акторів, гарним номерам, цікавим режисерським рішенням.

4 Контроль якості

Контроль якості роботи театру виконується згідно статистичної обробки даних щодо зібраної каси на протязі театрального сезону. Таким чином перевіряється, які спектаклі чи концерти користуються більшим попитом, а які - меншим, після чого, керівництвом театру приймається ріїйення щодо вдосконалення спектаклю, або зняття його з репертуару.

5 Кваліфікаційні вимоги та посадові обов'язки звукорежисера

5.1 ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ’ЯЗКИ

Бере участь у роботі з підготовки нових і поновлення раніше створених вистав (програм). Забезпечує високий художньо-технічний рівень фонограми музичного оформлення, безпосереднього втілення фонової партитури вистави (програми). Несе відповідальність за технічну якість звуку, залежно від акустичної можливості сценічної площадки. Інструктує звукооператорів і контролює їх роботу.

Повинен знати: методологію творчого процесу; історію театру, музики; класичну і сучасну драматургію; досвід вітчизняної та світової культури у галузі звукотехніки; новітні технічні досягнення та технології; основи економіки, організацію праці та управління; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

5.2 КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

Звукорежисер театрально-видовищного підприємства вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера театрально-видовищного підприємства I категорії не менше 3 років.

Звукорежисер театрально-видовищного підприємства I категорії:

повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією звукорежисера театрально-видовищного підприємства II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

Звукорежисер II категорії:

повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]