Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_YeS.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
13.11.2018
Размер:
315.9 Кб
Скачать
  1. Поточний (модульний) контроль знань студентів

Опис предмета курсу

Курс

Галузь освіти, кваліфікаційний

рівень

Характеристика

навчального курсу

(структура залікового

кредиту)

Кількість кредитів

ECTS: 5,5

Модулів: 3

Змістових модулів: 2

Загальна кількість

годин: 72

Тижневих годин: 4

0304

“Право”

8.03040201

“Магістр”

Обов’язкова:

Модуль I

Лекції: 20

Семінарські заняття: 14

Модуль ІI

Індивідуальна робота: 10

Модуль III

Самостійна робота: 28

Види контролю:

поточний модульний

контроль; іспит

Організація поточного модульного контролю

Оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни "Основи права Європейського Союзу" здійснюється на основі результатів поточ­ного модульного контролю (ПМК) та підсумкового контролю знань (ПКЗ). Загальним об'єктом оцінювання знань студентів є відповідні частини навчальної програми з дисципліни "Основи права Європейського Союзу", засвоєння якої перевіряється під час ПМК.

Завданням ПМК є перевірка розуміння та засвоєння навчального ма­теріалу відповідного змістовного модулю, здатності осмислити зміст тем навчально­го курсу, умінь самостійно опрацьовувати нормативні та літературні джерела, вмінь публічно чи письмово представити певний ма­теріал.

Об'єктом ПМК рівня знань та умінь студентів є:

  • успішність на практичних заняттях;

  • виконання модульних контрольних завдань.

Оцінювання результатів ПМК здійснюється викладачем наприкінці вивчення кожного змістового модуля.

Критеріями оцінювання ПМК є:

- робота студента на лекціях (ведення конспектів лекцій) - від 0 до 5 балів за модуль та семінарських заняттях - від О до 5 балів за модуль;

- виконання завдань для самостійного опрацювання: а) самостійне опрацювання тем у цілому чи окремих питань теми; б) написання рефератів - від 0 до 5 балів за модуль;

- виконання модульних контрольних завдань (тестування) - від 0 до 10 балів за модуль.

Вибір варіанта тесту належить викладачу. Конкретний перелік тестів, порядок і час їх складання, критерії оцінювання визначаються кафедрою та доводяться до відома студентів на початку навчального року, що передує їх проведенню.

Підсумковий бал за результатами ПМК оформляється під час останнього семінарського заняття. Кожен модуль оцінюється у 25 балів. Результати ПМК знань студентів вносяться до відомості обліку поточної успіш­ності та є основою для визначення загальної успішності студен­та і враховуються (за необхідністю) при виставленні балів ПКЗ. Загальна кількість балів за ПМК складає 50.

У разі невиконання завдань ПМК з об'єктивних причин студенти мають право за дозволом декана (викладача) скласти їх до останнього семінарського заняття. Час та порядок скла­дання визначає кафедра.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]