Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
CONTR_miznar_fin.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
09.11.2018
Размер:
242.69 Кб
Скачать

1.3.Завдання для самостійної роботи, які входять до загального порядку оцінювання поточної успішності студента денної форми навчання складаються з виконання наступних завдань:

1.3.1 – підготовка реферативних матеріалів з публікацій тощо.. Оцінюється від 0-10 балів. Студент готує «Доповідь» на 5-7 хвилин, яка має розкрити сутність певної проблеми і її наслідки. Доповідь має утримувати новий аналітичний і фактичний матеріал і бути якісно оформлена. Обсяг доповіді до 7 сторінок. Крім того студент повинний дати відповіді на питання викладача і товаришів стосовно даної проблеми. Якщо доповідь і відповіді на питання змістовні, студент отримує 10 балів. У разі якщо доповідь не розкриває всієї сутності проблеми і відповіді на питання не завжди задовільні, студент отримує від 1до 9 балів. Теми доповіді пропонує викладач ( іноді за бажанням студента, якщо тема стосується змісту курсу).

Порядок і час складання модульних завдань визначається кафедрою, включається до робочої програми і доводиться до студентів на початку семестру.

П. Вибіркові.

2.1..- ведення навчального конспекту з дисципліни. Студент отримує максимально 10 балів за ведення конспекту, який має утримувати всі лекції, написані власноруч. Конспект перевіряє лектор. В залежності від відсотка написаного лекційного матеріалу виставляється кількість балів. Наприклад; 50-60% лекційного матеріалу - 6 балів; 80-90 % лекційного матеріалу – 8 балів ; 100% - 10 балів.

2.2. Додатково 10 балів, студент може отримати за рішенням кафедри за участь в поза навчальній науковій діяльності – в роботі конференцій, підготовці наукових публікацій тощо, але загальна кількість балів за поточну успішність не повинна становити більше 50 балів.

За рік береться середній розмір набраних балів за кожний семестр і поділяється на 2 ( дисципліна викладається 2 семестри). Наприклад, якщо в першому семестрі студент набрав 45 балів , а в другому семестрі 35 балів, то його середній бал за рік складати буде 40 балів. Якщо в першому семестрі студент набрав 45 балів , а в другому семестрі 40 балів, то вже викладач вирішує ставити йому 40 чи 45 балів за рік залежно від роботи протягом року.

Вечірня форма навчання.

Об'єктом оцінювання поточного контролю знань студента є: систематичність та активність роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни; рівень виконання модульних завдань, виконання завдань для самостійного опрацювання.

1.1. Систематичність та активність роботи студента протягом семестру

оцінюється за максимальною оцінкою 30 балів із 50 .

Вона базується на оцінюванні активності та рівня знань студентів при обговоренні питань семінарських занять, експрес-контролю, участі у тренінгу та інші форми. Шкала оцінювання становить від 0 до 30 балів.

20 балів з 30 балів студент може отримати за підготовку до семінарських занять і участі в експрес-контролі.

20 балів студент отримує як суму оцінок його знань і активності на практичних заняттях. Відповідь студента на практичному занятті оцінюється в 0, 1, 2, 3, 4, 5 балів. В кінці семестру всі оцінки студента складаються. Оцінюється на практичному занятті рівень знань, продемонстрований у відповідях і виступ на семінарських заняттях, активність в обговоренні питань, письмове експресопитування.

10 балів з 30 балів студент отримає за участь у тренінговій справі, яка буде проводитись на семінарських заняттях .

Проведення тренінгу на запропоновану викладачем тему.

Тренінг оцінюється в діапазоні від 0 до 10 балів. Проводиться тренінг у 2-ому семестрі.

1.1. Систематичність і активність роботи на семінарських заняттях Студенти вечірньої форми навчання одержують за активність роботи на семінарських заняттях максимум 30 балів, які складаються таким чином:

1.1.1.Активність студента в обговоренні питань семінарів, участь в експрес-контролі складає 20 балів ( це сума оцінок набраний за семестр).

1.1.2.Участь у тренінгу за запропонованою студенту тематикою складає 10 балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]