Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
035-216.DOC
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
392.19 Кб
Скачать

В.С.Мошинському

О Б Г Р У Н Т У В А Н Н Я

тиражу видання методичних вказівок

Для виконання рішення Ради НУВГП про забезпечення студентів методичною літературою необхідно надрукувати “ Методичні вказівки до виконання графічних робіт з інженерної графіки для студентів спеціальності 6.092501 „Автоматизація технологічних процесів і виробництва” (Автор: Кондратюк О.М.) в кількості 30 примірників відповідно до даних таблиці:

Форма навчання

Кількість студентів

Кількість примірників

Денна

100

30

Для забезпечення проведення навчального процесу під час практичних занять на кафедру необхідна кількість складає 30 примірників.

Всього тираж повинен скласти 60 примірників.

„_____” _____________2005 р.

Завідувач кафедою нарисної геометрії,

інженерної та машинної графіки С.С.Дєєв

“_____” ___________2005 р.

Р Е Ц Е Н З І Я

На „Методичні вказівки до виконання графічних робіт з інженерної графіки для студентів спеціальностей 6.092501 „Автоматизація технологічних процесів і виробництва” (Автор: Кондратюк о.М.)

Методичні вказівки мають чітку логічну побудову. Текстова інформація концентрує алгоритми розв’язку задач з прикладами, їх реалізації містить практичні поради і рекомендації щодо використання навчальної літератури.

Таблиці завдань скомпоновані по варіантам, а це означає, що кожен студент поставлений в такі умови, які стимулюють його пізнавальний процес. В таких умовах викладач може найбільш об’єктивно оцінити рівень знань кожного студента.

Алгоритмічні записи розв’язку також сприяють активізації навчального процесу.

Дані методичні вказівки відповідають всім вимогам і можуть бути рекомендовані до друку.

Доцент кафедри нарисної геометрії,

інженерної та машинної графіки, к.пед.н. М.М.Козяр

Р Е Ц Е Н З І Я

На „Методичні вказівки до виконання графічних робіт з інженерної графіки для студентів спеціальностей 6.092501 „Автоматизація технологічних процесів і виробництва” (Автор: Кондратюк о.М.)

Методичні вказівки створені за чіткою логікою. Таблиці вміщують варіанти завдань для кожного студента, що стимулює пізнавальний процес, якісне виконання індивідуального завдання. Текстова інформація концентрує знання до розв’язку задач з прикладами та містить практичні поради і рекомендації. Такі умови дають викладачу можливість найбільш об’єктивно оцінити рівень кожного студента.

Алгоритмічні записи розв’язку типових задач сприяють активізації навчального процесу, його поглиблення.

Дані методичні вказівки відповідають всім вимогам і можуть бути рекомендовані до друку.

Доцент кафедри електротехніки

і автоматики В.Й.Пастушенко

Р Е Ц Е Н З І Я

на „Методичні вказівки та варіанти завдань до виконання індивідуальних графічних робіт з інженерної графіки (Розділ „Електричні кола і електромагнітні схеми”) для студентів спеціальностей 6.092501 „Автоматизація технологічних процесів і виробництва”, 6.090500 „Теплоенергетика і гідроенергетика, 6.090300 „Розробка родовищ корисних копалин” (Автори: Кондратюк О.М., Козяр М.М.)

Методичні вказівки створені за чіткою логічною побудовою. Таблиці вміщують справ очні матеріали для якісного виконання індивідуальних завдань, стимулюють пізнавальний процес кожного студента. Текстова інформація концентрує деякі відомості по технології електричних кіл і схем, яка необхідна для поглибленого засвоєння теоретичного матеріалу. Зразки виконання робіт стимулюють активізацію навчального процесу.

В таких умовах викладачі можуть більш об’єктивно оцінити рівень знань кожного студента, виконуючого завдання по індивідуальному варіанту.

Дані методичні вказівки відповідають вимогам і можуть бути рекомендовані до друку.

Доцент кафедри електротехніки

та автоматики, к.т.н. В.Й.Пастушенко

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]