Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика звіт НОРМАЛЬНИЙ!!.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
02.11.2018
Размер:
12.44 Mб
Скачать

4. Звіт про відвідування організацій

5. Звіт про проходження практики в організації

Під час проходження практики на ПП «Компанія Болена», яка тривала протягом трьох тижнів, мені вдалось зібрати всю потрібну інформацію для написання звіту.

Відвідування підприємства тривало з 4.07.2011року по 25.07.2011року.

В період з 4. 07 – по 8.07 мені вдалося ознайомитися з роботою офісу: з прийняттям замовлень у клієнтів, з роботою фінансового та технічного відділу. Я дізналася, що фінансовий відділ - складає фінансові звіти по роботі підприємства та веде іншу бухгалтерську діяльність, з цим мене ознайомив головний бухгалтер підприємства Цибуляк Ірина Матвіївна. Технічний відділ займається контролем за дотриманням технології виробництва продукції, догляд за роботою обладнання.

Я дізналась про обов`язки менеджерів та вивчала профіль діяльності компанії:види продукції, послуги, що надає. З цим мене ознайомлював один із менеджерів підприємства Ракоча Наталія Василівна. В перший тиждень проходження практики на підприємстві я отримала документи про створення ПП «Компанія Болена» та його історію, також я вивчила організаційну структуру підприємства, дізналась, що «Компанія Болена» має лінійно-функціональну структуру, де вищим органом управління є генеральний директор.

З 11.07 – по 15.07 я вивчала загальний технологічний процес виготовлення метало пластикових конструкцій та роботу складу. Протягом другої неділі проходження практики начальник виробництва Дроник Віталій Ілліч ознайомлював мене з процесом виготовлення світлопрозорих конструкцій. Я отримала інформацію про роботу відділу заготовки, ознайомилась із кожним етапом роботи цього відділу: порізка метало пластикового профіль, порізка армую чого профілю, фрезерування імпостів, фрезерування профілю та армування профілю. Також я дізналась про загальну характеристику обладнання, що використовується у відділі заготовки. Під час другого тижня практики я отримала інформацію про відділ зварки: отримала загальну характеристику по новому та старому обладнанні. Нове обладнання складається із зварного станка, транспортера, зачисного станка та керується за допомогою комп’ютера . Мені вдалось поспостерігати за роботою відділу збірки. Робота цього відділу складається з таких складових: встановлення імпостів, встановлення ущільнення, встановлення фурнітури та встановлення завіс,також я ознайомилась з обладнанням яке використовується у цьому відділі.

Під час вивчення технологічного процесу я отримала інформацію про роботу відділу пакування. Тут відбувається нарізка штапиків, стулки. Коробка збирається в одну конструкцію та встановлюється склопакет. Вдалось отримати детальну інформацію про виготовлення арок з ПВХ. Це відбувається в спеціальному окремому приміщенні на окремому обладнанні, цю роботу виконує висококваліфікований персонал.

Мене також ознайомили з роботою експериментального відділу. Тут збираються такі конструкції, як двері, вікна з арками. Також в цьому відділі в конструкції встановлюються ущільнення, фурнітура, склопакети та термопанелі.

Я вивчила процес виробництва склопакетів. Цей процес відбувається на високотехнологічній лінії, висококваліфікованим персоналом. Виробництво склопакетів складається з таких етапів: порізка скла, збірка скла у склопакет, збірка дистанційної рамки, нанесення герметика на склопакет. Також я ознайомилась із характеристиками по лінії виробництва склопакетів.

В останній тиждень проходження практики - це з 18. 07 – по 22.07 я вивчала роботу відділу по роботі із регіонами. Даний відділ займається пошуком нових дилерів по місту, області, західному регіоні та контролює діяльність регіональних представництв. Також ознайомилась із відділом монтажів. Начальник монтажників – це людина, що розробляє план монтажів на кожен день та віддає розпорядження своїм підлеглим стосовно виконання монтажу.