Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

kpo

.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.06.2018
Размер:
15.32 Кб
Скачать

Завдання 1. Діагностика професійної комунікативності.

Пicля того,як я прочитала книгу В.Леві "Мистецтво бути іншим" (Розд. "Геній спілкування"),я можу так описати свою особистiсть: Якщо егоїст, то вміє, як ніхто інший, ховати свій егоїзм і тим, звичайно, небезпечний. Вміє вести себе так, що й сам егоїзм його привабливий - є такі натури з чарівністю егоїзму. Якщо альтруїст, то безнадривний і теж вміє добре ховатися впрозе буття ...

Плюсом є те,що така людина, має високу чутливість до змін. Уловлює найменші зміни інтонацій, найдрібніші, неусвідомлені рухи і реагує так, що у спiврозмовника не буде почуття некомфортностi,спiврозмовник нiколи не зрозумiє справжніх намiрiв людини. Проте це як плюс,так i мiнус,нiколи не знаєш чого очiкувати вiд такої людини,якi цiлi вона переслiдує

Завдання 2. Діагностика комунікативності за допомогою тесту В. Ф. Ряховського

1.так 5.нi 9.нi 13.нi

2.так 6.нi 10.нi 14.нi

3.так 7.так 11.так 15.нi

4.нi 8.так 12.нi 16.так

Я набрала 14 балiв. Це свiдчить про те, що я належу до людей з нормальною комунiкабельнiстю. Я допитлива, охоче слухаю цікавого співрозмовника, досить терпляча в спілкуванні з іншими і відстоюю свою точку зору без гарячковатостi. Без неприємних переживань йду на зустріч з новими людьми, в той же час я не люблю гучних компаній, а екстравагантні витівки і багатослів'я викликають у мене роздратування.

Завдання 4. Діагностика індивідуальних схильності студентів до вибору тієї чи іншої стратегії взаємодії, яку найзручніше діагностувати за допомогою тесту У.Томаса. Виконати тест У. Томаса. Зробити висновок щодо власної стратегії взаємодії.

1.а 6.а 11.б 16.а

2.б 7.б 12.а 17.б

3.б 8.б 13.а 18.б

4.б 9.а 14.а 19.а

5.б 10.б 15.а 20.а

Виконавши тест, можна сказати, що для мене характерна така стратегiя взаємодiї, як уникнення. Для цієї стратегії характерна відсутність прагнення до кооперації, так і відсутність тeнденціі до досягнення власних цілей. Я не відстоюю свої права, ні з ким не співпрацюю для вироблення рішення або ухиляюся від вирішення конфлікту. Для цього використовую відхід від проблеми (вихід з кімнати, зміна теми і т.д.), ігнорування її, перекладання відповідальності за вирішення на іншого, відстрочення рішення і т.п.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]