Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

курсовой / Вступ висновок список джерел

.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
17.05.2018
Размер:
63.49 Кб
Скачать

Вступ

В наш час важко уявити собі світ без цифрової техніки. Ми кожен день користуємось цією технікою. Цифрова техніка є здобутком всього людства. За допомогою цифрової техніки нам є доступним багато різних речей. Наприклад: Загальні пропорції й характерна батарея-підставка моделей-попередників збереглися, але квадратної форми більше немає - Меgавоок РК2хх відрізняється плавними обводами корпуса, злегка клиноподібною формою й вдало підібраною сріблисто-чорною колірною гамою. Лептоп був визнаний гідним престижної премії Red Dot Award 2007 за інноваційний дизайн у категорії дизайну продукції, що наочно ілюструє успіхи компанії. Єдиний мінус - досить більші поля навколо дисплея. Теоретично в цьому корпусі куди краще мала б вид би 13,3-дюймова матриця, принаймні вона туди цілком помістилася б. Вагагобарітні характеристики залишилися практично не змінними - ноутбук всі так само важить 2 кг із повноцінною батареєю, тільки став небагато тонше, внаслідок чого виглядає акуратніше.

Дисплей, установлений у Меgа ВООК РК2хх, є гідним спадкоємцем відмінних екранів попередніх моделей. До його недоліків можна віднести тільки небагато блідуваті кольори й малий вертикальний кут огляду. Все інше - на висотіі ноутбук цілком придатний як до офісних завдань, так і для перегляду фото- і відеоматеріалів. Ергономіка як і раніше одна із кращих у своєму класі. Оскільки всі рознімання, крім аудиовыходов, які по вже устояній традиції перебувають попереду, рознесені по бічних панелях. До розташування портів немає ніяких претензій, а от їхній набір помітно змінився - до аналогового відеовиходу додався НDMІ слот РСМСІА замінили на РСІ Express і з'явився антенний вхід. У реалізації пристроїв уведення зміни мінімальні - полноразмерная клавіатура, знайома по

попередніх моделях, доповнена зручним тачпадом нового дизайну. Між його клавішами убудований сканер відбитків пальців, що забезпечує в парі із ТРМ затребуваний на сьогодні рівень безпеки для сучасного офісного портативного ПК. Раніше такої функціональності в 200-й серії не було, і вона зовсім не перешкодить для просування новинки в корпоративний сектор.

Оснащення більш ніж достатнє як для ультрапортативного лэптопа: двухъядерный 2,0 GHz процесор (від Іntel або АМ), інтегрована графіка, ОЗУ 2 GВ, жорсткий диск 160 GВ, убудована Web-камера. Варіант на альтернативній платформі показує швидкодію, менше в середньому на 25%, що при однаковій ціні обох комплектацій істотно знижує привабливість РР210. До того ж можна поскаржитися на відсутність адаптера Bluetooth, що виглядає на тлі всього іншого трохи дивно. Окремо хотілося б відзначити одну із цікавих розробок МSІ - мікрофон АІ Array, що, за заявою виробника, ефективно придушує навколишні шуми й реверберацію. Один з найбільш вагомих плюсів 200-й серії від МSІ - ємна повноцінна батарея. Незважаючи на серйозну енергооснащеність, РР200 у нашій конфігурації зміг протриматися дві години на режимі максимального навантаження й ледве більше п'яти - у режимі читання. Модель РR210 показала себе значно гірше - деяким більше години й менш чотирьох годин автономної роботи відповідно. Результати в який раз підтверджують перевага технологій енергозбереження Іntel, так що при бажанні одержати максимальну автономність вибір однозначний - РР200.

Висновок

Після виконання даного курсового проекту було отримано багато практичних навичок, які потім можна буде використовувати у реальному житті після закінчення університету та влаштування на роботу.

Проект виконаний завдяки правилам і законам які наведені у навчальній літературі, яку використовували, щоб розробити проект. Найважливішим методом став метод карт Карно (мінімізації функції), завдяки якому було спошене виконання курсового проекта.

Було пізнано багато у галузі електроніки та вивчено матеріал елементарних логічних елементів (Пірса, Шефера, Кон’юкція, Дез’юнкція. Інвертор).

Курсовий проект потребувував велику зосередженість, час і великі знання в усіх галузях електроніки, і найголовніше розуміння матеріала якого виконуєш у даному проекті.

Список використаних джерел

1 Грэй, П. Логика, алгебра и базы данных [Текст]: учеб. / П. Грэй. – М.: Машиностроение, 1989. – 360 с.

2 Зыков, А. А. Основы теории графов [Текст]: учеб. / А. А. Зыков. – М.: Наука, 1987. – 381 с.

3 Студентська навчальна звітність текстова частина (пояснювальна записка) загальні вимоги до побудови, викладення та оформлення [Текст]: метод. посіб. з додержання вимог нормоконтролю у студент. навч. діяльності. Л.М Козар [та ін.]. – Х.: УкрДАЗТ, 2014. – 55 с.

4 Загарій Г.І. Методичні вказівки з дисципліни «Електроніка та мікросхема техніка», «Комп`ютерна електроніка» й «Прикладна теорія цифрових автоматів» [Текст] / Г.І. Загарій, Л.В. Бушевська.- Х.: УкрДАЗТ, 2006.- 32 с.

Соседние файлы в папке курсовой