Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник_практики+.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
28.11.2017
Размер:
110.59 Кб
Скачать

VI. Обов'язки студента в кінці практики

            1. До кінця практики здати звіт і щоденник керівнику практикою від виробництва і одержати від нього заклинення на звіт і завірений щоденник.

            2. Одержані на місці практики прилади, креслення, література, спецодяг, постільна білизна тощо повертаються за належністю.

            3. Виїжджаючи з місця практики, дату виїзду відмітити в командировочному посвідченні, довести до відома місцевого керівника практикою і одержати необхідні в щоденнику відгуки та підпис. Повідомити в деканат про вибуття з місця практики (у випадку, коли студент їде у відпустку, не повертаючись у ВНЗ).

            4. Після повернення з практики в 3-денний термін здати в деканат командировочне посвідчення, а на кафедру звіт про практику, відгуки і характеристику, щоденник тощо.

            5. Невчасно зданий звіт може викликати небажані наслідки, рівноцінні нез'явленню на екзамен підчас екзаменаційної сесії.

            6. Звіти і щоденники, не завірені на місці роботи не приймаються, студент до заліку практики не допускається. Не приймається також неохайно складені звіти і щоденники.

            7. В установлений деканатом та кафедрою термін студент повинен захистити звіт з практики.

ПРОГРАМА

виробничої практики,напрям“Механізація сільськогосподарського вмробництва”

  1. Проведення підготовки грунтообробних машин до роботи в полі (здійсненя регулювань глибини обробітку грунту та інших) та обов’язкова практична робота механізатором при виконанні робіт по обробітку грунту в господарстві. Звернути увагу на регулювання та роботу в полі закордонних комбінованих ґрунтообробних агрегатів.

  2. Проведення регулювання машин для внесення органічних та мінеральних добрив. Практична робота механізатором в полі при виконанні робіт по внесенні добрив в господарстві.

  3. Проведення регулювання машин для сівби та садіння. Практична робота механізатором в полі при сівбі с. г. культур в господарстві.

  4. Проведення регулювання машин для захисту рослин. Практична робота механізатором в полі при роботі обприскувача польових культур. . Звернути увагу на регулювання та роботу в полі закордонних самохідних обприскувачів.

  5. Проведення регулювання машин для заготівлі кормів. Практична робота механізатором в полі на машинах для заготівлі кормів . Звернути увагу на регулювання та роботу в полі закордонних самохідних машинах для заготівлі кормів.

  6. Проведення регулювання зернозбирального комбайна та обов’язкова робота комбайнером або помічником комбайнера при збирані зернових та інших с.г. культур в господарстві.

  7. Проведення регулювання машин та агрегатів післязбиральної обробки зерна та зберігання врожаю.

  8. Проведення регулювання машин для збирання коренебульбоплодів. Практична робота механізатором в полі на машинах для збирання коренебульбоплодів . Звернути увагу на регулювання та роботу в полі закордонних самохідних машин для збирання коренебульбоплодів.

3