Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kontr_r_z_TOKZ_zaochka доопрац.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
14.09.2016
Размер:
102.91 Кб
Скачать

Варіант № 14

Завдання 1. Грабова, повернувшись додому з відрядження, виявила свого чоловіка Петра у ліжку з її подругою. Вона стала завдавати їм ударів руками та різними предметами, що попадалися у кімнаті, викрикувати лайливі слова на адресу чоловіка та колишньої подруги. А коли чоловік її вдарив рукою по обличчю, Грабова вихопила зі своєї сумки пістолет травмуючої дії, споряджений набоями з резиновими кулями і, приставивши пістолет до скроні чоловіка, зробила постріл, від якого він загинув на місці, отримавши проникаюче поранення.

Дайте правову оцінку діям Грабової.

Завдання 2. 19-річний Скряга підбурював 13-14-річних підлітків вчинювати крадіжки з квартир м. Дніпропетровська. Все викрадене Скряга залишав собі або через свого знайомого Лютого, який був обізнаний, що реалізує крадене, продавав.

Кваліфікуйте дії Скряги, Лютого та підлітків.

Завдання 3. 15-річний Бурцій із застосуванням насильства завів до лісосмуги однолітку Івашину, задовольнив з нею статеву пристрасть неприродним способом, після чого зґвалтував її природним та неприродним способом. Боячись, що Івашина повідомить про вчинене з нею органам міліції, Бурцій задушив її. Побачивши у неї серіжки та каблучку, він забрав їх (загальна вартість – 1100 грн.).

Кваліфікуйте дії Бурція.

Допомога у вирішенні даних задач:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012358907680 або https://vk.com/a.jurisprudent https://vk.com/zadachi_po_pravu

20

Допомога у вирішенні даних задач:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012358907680 або https://vk.com/a.jurisprudent https://vk.com/zadachi_po_pravu