Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
стравняк.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
295.42 Кб
Скачать

Зміст

Вступ ……………………………………………………………………..

  1. Характеристика підприємства, його структура, взаємозв’язок основних та допоміжних ланок даного підприємства ……………………………

  2. Характеристика продукції (діяльності), яку випускає (проводить) підприємство ……………………………………………………………..

  3. Планування і оснащення свого робочого місця (техніка з комп’ютерної техніки) ………………………………………………………………….

  4. Коротка характеристика обладнання, яке застосовується на робочому місці техніка з комп’ютерної техніки …………………………………

  5. Техніка безпеки на робочому місці …………………………………….

  6. Застосування сучасних комп`ютерних технологій (програмних засобів)…………………………………………………………………..

  7. Порядок виконання дипломного проекту …………...............................

  8. Вивчити вимоги до оформлення дипломного проекту...........................

  9. Вступ та зміст дипломного проекту…………………………………….

  10. Один із розділів (підрозділів) дипломного проекту …………………

Висновки………………………………………………………………...

Перелік посилань ………………………………………………………

Вступ

Сьогодні важко уявити життя без комп’ютера, оскільки комп’ютери стали частиною нашого життя, забравши на себе основну частину рутинної роботи, вони змінили уявлення людини про роботу, навчання та відпочинок. Чимало з цих змін зумовлені доступністю значущої для нас інформації, високою швидкістю її опрацювання і видачі користувачу.

Практика – обов’язковий складовий елемент підготовки будь-якого спеціаліста, оскільки під час проходження практики студент закріплює здобуті теоретичні знання і навички, отримуючи практичний досвід роботи в реальних економічних умовах. Проходження студентами практики передбачено у кожному вузі України. Практика для студентів є невід'ємною складовою частиною процесу їх професійної підготовки і проводиться на сучасних підприємствах та організаціях, оснащених відповідним апаратним та програмним забезпеченням комп'ютерних систем та мереж. Саме проходження практики на сучасних підприємствах та організаціях дозволяє студентам не відставати від на стільки швидкого прогресу.

Метою практики для студентів є оволодіння ними сучасних методів ефективного застосування комп'ютерних та мережних технологій для вирішення задач комплексної автоматизації підприємств і установ, вивчення практичних рішень в галузі організації та побудови регіональних, корпоративних та локальних комп'ютерних мереж, розподілених комп'ютерних систем, дослідження характеристик, виконуваних функцій, етапів розробки, тестування та впровадження використовуваних на об'єктах практики універсального та спеціалізованого апаратного та програмного забезпечення комп'ютерних систем та мереж.

Технологічна практика передбачає отримання необхідного обсягу практичних знань та умінь відповідно до кваліфікаційного рівня техніка з комп’ютерної техніки, але для цього студент, що проходить практику, повинен ретельно виконувати завдання, які поставив перед ним керівник практики.

Практика передбачає не лише отримання необхідного обсягу практичних знань та умінь відповідно до кваліфікаційного рівня, а й розширення раніше здобутих теоретичних знань, що може слугувати фундаментом для підвищення кваліфікаційного рівня в майбутньому.

  1. Характеристика підприємства, його структура, взаємозв’язок основних та допоміжних ланок даного підприємства

Західний регіональний центр інформаційних технологій - "Бучачкомп" один з лідерів ринку комп’ютерної техніки та комп’ютерних інформаційних технологій з більш як 10-річним досвідом роботи в напрямках:

- виробництва, обслуговування комп’ютерів та комп’ютерних систем;

- продажу, інсталяції та обслуговування копіювальної аналогової та цифрової техніки;

- проектування, монтажу та встановлення офісних систем зв’язку та інтегрованих рішень;

- оперативної поліграфії – чорно-білого та повно-колірного тиражування, копіювання, друку малими та середніми тиражами, ламінування, фольгування, брошурування і т.п.;

- надання комплексних інформаційних послуг.

Динамічно розвиваючись, враховуючи зростаючі потреби споживачів, ми освоїли новий напрямок діяльності – виробництво та продаж меблів для дому та офісу.

Основою діяльності Інфотехцентру є надання повного спектру послуг, пов’язаних з комп’ютерною технікою – від виготовлення до впровадження та обслуговування.

Колектив фірми – досвідчена команда, яка завдяки постійному професійному зросту, доброзичливому відношенню та повсякденній кропіткій праці досягла високого рівня кваліфікації.

Наші найсучасніші комп’ютерні та інформаційні технології допомагають розвиватися нашим партнерам та клієнтам.

Ми пропонуємо широкий спектр рішень для організації автоматизованих систем доступу, обліку, контролю і аналізу різноманітних економічних та інженерних задач. Наші рішення охоплюють всі стадії проекту – від постановки та оптимізації задачі до комплексного впровадження. При цьому враховуються індивідуальні потреби замовника, що поєднується з нашим досвідом. Поєднання накопичених нами знань з індивідуальним підходом до кожного клієнта дає можливість досягти необхідних високих результатів. Ставши нашим клієнтом, Ви зможете отримати швидкоокупні для Вас рішення. Це досягається за рахунок покращення організації роботи, вдосконалення обліку, контролю й аналізу Вашої діяльності.

Також в нас готується до виходу ряд серійних програмних продуктів, що дозволить замовнику зменшити затрати на їх володіння. Продукти розробляються з можливістю повної інтеграції в єдину інформаційну систему та передбачають віддалений доступ до даних та веб-інтеграцію. Ми готові розглянути пропозиції щодо випуску нових програмних продуктів для Ваших задач з мінімальними витратами з Вашої сторони. Ви можете в нас замовити також веб-проекти будь-якої складності: від простих домашніх веб-сторінок до складних корпоративних сайтів з можливістю інтерактивної роботи з даними із розмежуванням прав доступу. Здійснюємо розміщення і супровід розроблених нами сайтів.

Підрозділ заснований групою професіоналів з істотним досвідом в Інформаційних Технологіях, Управлінні Проектами, рішеннях у сфері електронної комерції.

  1. Характеристика продукції (діяльності), яку випускає (проводить) підприємство

Магазин комп’ютерної техніки «Бучач-комп» пропонує допомогу в таких сферах як:

- Продаж комп'ютерів, ноутбуків, моніторів та комплектуючих;

- Ремонт комп'ютерів, ноутбуків, блоків живлення;

- Захист комп'ютерної мережі від зовнішнього втручання з інтернету;

- Резервне копіювання даних;

- Друк на А4 чорно-білий, кольоровий;

- Виклик спеціаліста додому;

- Заправка картриджів та ремонт принтерів;http://oster.com.ua/Computer/index.php?PN=Printer;

- Створення інтернет сторінок;

- Монтаж та налаштування мережі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]