Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова ЛСЗ / кр.ЛСЗ.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
1.34 Mб
Скачать

4. Висновок

На даному курсовому проектові ми дістали практичні навички з проектування лінійної телефонної мережі МТМ.

У першому розділі курсового проекту ми визначили основні параметри телефонної мережі житлового району міста, а саме: оптимальну номерну ємність МТМ житлового масиву; загальну ємність МТМ, яка включає абонентів квартирного сектору, абонентів підприємств, абонентів сектора обслуговування та телефонні автомати. А також визначили центр ТЛФ навантаження (місце розміщення АТС), розробили списки вводів проектованої АТС і картки вводу кабелів у будівлю та склали списки проектованих кабельних вводів. Розрахували наведену ємність розподільчої мережі та визначили обсяг робіт від розподільної мережі АТС-201.

У другому розділі курсового проекту розробили схеми магістральної розподільчої мережі ТЛФ кабельної каналізації, а також розрахували ємність магістральної кабельної мережі АТС-201, діаметр жили кабелю для магістральної та розподільної мереж і вибирали відповідний тип кабелю, визначили вимоги до приладів АТС-201 та параметрів абонентської лінії. В результаті цього було побудовано схему магістральної мережі та телефонної кабельної каналізації АТС-201.

У третьому розділі курсового проекту було здійснено розрахунок основних техніко-економічних показників лінійних споруд МТМ: цін на будівельні, монтажні роботи та обладнання лінійних споруд електрозв'язку МТМ та визначено окупність проекту на будівництво й монтаж лінійних споруд МТМ.

В результаті вище перерахованих розрахунків було визначено, що проектована МТМ буде повністю окуплена.

Соседние файлы в папке Курсова ЛСЗ