Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

РЕЦЕНЗІЯ НА ЛЕКЦІЮ

.doc
Скачиваний:
92
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
27.14 Кб
Скачать

Рецензія

на лекційне заняття з предмету “Основи підприємництва і управління діяльністю” IV курсу, проведене 12.12.12 студентом-практикантом V курсу економічного факультету Плаксій Наталією Миколаївною, на тему: „Організаційно-правові форми підприємств”

12 грудня 2012 року я відвідаала лекційне заняття з курсу “Основи підприємництва і управління діяльністю”, проведене студентом-практикантом Плаксій Наталією Миколаївною. В ході заняття було розглянуто поняття ознаки організаційних одиниць, організаційні форми виробничого підприємництва, види підприємств.

Початок заняття було відведено на перевірку присутніх та розгляд питань, що виникли у студентів при виконанні домашнього завдання. Потім Наталією Миколаївною було подано необхідний теоретичний матеріал та нагадані вказівки. Студентська аудиторія уважно слухала пояснення студента-практиканта, деякі студенти задавали питання, на які отримували вичерпну відповідь.

Варто зазначити, що запропоновані питання, охоплювали багато граней теми, були достатньо наочними, використовували набуті знання із попередніх занять. Решту часу було відведено на те, щоб коротко розглянути матеріал наступного заняття, задати домашнє завдання та надати вказівки щодо його виконання. Плаксій Н.М. вдалося розвинути у студентів розуміння понять ознаки організаційних одиниць, організаційні форми виробничого підприємництва, види підприємств, закласти фундамент для проведення наступного заняття, зацікавити учнів до подальшого навчання.

На підставі вищевказаного вважаю, що лекційне заняття було проведено на високому рівні і відповідає всім необхідним вимогам.

Студент-практикант Плаксій Н. М.

Викладач-керівник Кубай О. В.