Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
13
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
71.68 Кб
Скачать

Розподіл балів, присвоюваних студентам під час проведення поточних навчальних занять

8 балів” (високий рівень навчальних досягнень) - якщо студент глибоко і в повному обсязі засвоїв програмний матеріал; вичерпно, логічно і творчо викладає інформацію в усній і письмовій формі; ґрунтовно висловлюється і дискутує, пов’язує при цьому теоретичний матеріал з юридичною практикою; здатен виступати експертом та консультантом у навчанні інших; у повному обсязі вирішує тестові завдання.

7 балів” (високий рівень навчальних досягнень) - якщо студент в повному обсязі засвоїв програмний матеріал; може самостійно його відтворювати в повному обсязі, достатньо повно й логічно викладає інформацію в усній і письмовій формі; ґрунтовно висловлюється, пов’язує при цьому теоретичний матеріал з юридичною практикою; вирішує тестові завдання майже у повному обсязі.

6 балів” (достатній рівень навчальних досягнень) - якщо студент в повному обсязі засвоїв програмний матеріал; може самостійно його відтворювати в достатньому для розуміння теми обсязі, достатньо повно й логічно викладає інформацію в усній і письмовій формі; ґрунтовно висловлюється, з окремих питань пов’язує теоретичний матеріал з юридичною практикою; вирішує переважну кількість тестових завдань.

5 балів” (середній рівень навчальних досягнень) - якщо студент в повному обсязі засвоїв програмний матеріал; може самостійно його відтворювати в достатньому для розуміння теми обсязі, достатньо повно й логічно викладає інформацію в усній і письмовій формі; достатньо чітко висловлюється з деяких питань, пов’язує при цьому теоретичний матеріал з юридичною практикою; вирішує значну кількість тестових завдань.

4 бали” (достатній рівень навчальних досягнень) – якщо студент оперує матеріалом на рівні теми, розділу, може самостійно його відтворювати у достатньому обсязі, добирає переконливі аргументи на підтвердження власної точки зору; вирішує необхідну кількість тестових завдань.

3 бали” (середній рівень навчальних досягнень)- якщо студент може самостійно відтворити значну частину навчального матеріалу теми, дати визначення понять та пояснити їх на прикладах; самостійно вирішує певну кількість тестових завдань; відповідає за планом; дискутує і висловлює власну точку зору з окремих питань.

2 бали” (початковий рівень навчальних досягнень) - якщо студент може відтворювати лише окремі юридичні терміни і конструкції теми; допускає змістовні помилки; не вирішує тестових завдань.

1 бал”- якщо студент був присутній на семінарському занятті, але за певних умов не відповідав або не був опитаний викладачем.

Критерії оцінки знань та умінь студентів при проведенні модульних контролів

Від 30 до 40 балів - якщо студент глибоко і в повному обсязі засвоїв програмний матеріал; вичерпно, логічно і творчо викладає інформацію в усній і письмовій формі; ґрунтовно пов’язує при цьому теоретичний матеріал з юридичною практикою; у повному обсязі вирішує тестові завдання.

Від 20 до 30 балів – якщо студент оперує матеріалом на рівні теми, розділу, може самостійно його відтворювати у значному обсязі, добирає переконливі аргументи на підтвердження власної точки зору; вирішує необхідну кількість тестових завдань.

Від 10 до 20 балів - якщо студент може самостійно відтворити певну частину навчального матеріалу теми, дати визначення понять та пояснити їх на прикладах; самостійно вирішує обмежену кількість тестових завдань; висловлює власну точку зору з окремих питань.

Від 1 до 10 балів - якщо студент може відтворювати лише окремі юридичні терміни і конструкції теми; допускає змістовні помилки; не вирішує тестових завдань.