Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
16
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
73.73 Кб
Скачать

Екзаменаційний білет № 15

  1. Процесуальні особливості процедури банкрутства.

  2. Процесуальне положення судді господарського суду.

  3. Складіть ухвалу про порушення провадження суддею Господарського суду Дніпропетровської області Калинчуком А.В. по справі позивача приватного підприємця Сидорова К.К. щодо несплати суми визначеної договором №67 від 03.02.06 р. за поставлені офісні меблі відповідачем - центральним відділом АКБ «Мрія» в особі директора Іванько І.С.

Екзаменаційний білет № 16

  1. Поняття та види підвідомчості господарських справ.

  2. Дії судді по підготовці справи до розгляду.

  3. Складіть від імені судді Господарського суду Дніпропетровської області Сурніного В.К. ухвалу про відновлення провадження у справі поставки неякісної продукції (1000 упаковок паперу не відповідної якості) відповідачем ВАТ «Зоря» в особі директора Ковтун С.В. позивачеві - ТОВ «Папірус» в особі директора Петрова І.С., що було зупинено у зв’язку з проведенням експертизи поставленої продукції.

Екзаменаційний білет № 17

  1. Поняття і види доказів в господарському процесі.

  2. Об’єднання позовних вимог. Подання зустрічного позову.

  3. Складіть зустрічну позовну заяву від імені відповідача - директора центрального відділу АКБ «Мрія» Іванько І.С. до позивача - приватного підприємця Сидорова К.К. по справі несплати суми визначеної договором №67 від 03.02.06 р. за поставлені офісні меблі відповідачем, спираючись на прострочення виконання зобов’язання та поставлення неякісних меблів.

Екзаменаційний білет № 18

  1. Строк подання, форма і зміст апеляційної скарги (подання прокурора).

  2. Забезпечувальні заходи у господарському процесі.

  3. Складіть від імені позивача директора ТОВ «Папірус» Петрова І.С. заяву про призначення судової експертизи поставленої неякісної продукції (1000 упаковок паперу не відповідної якості) відповідачем ВАТ «Зоря» в особі директора Ковтун С.В. на ім’я судді Господарського суду Дніпропетровської області Петрова П.П.

Екзаменаційний білет № 19

  1. Сторони в господарському процесі, їх права і обов’язки.

  2. Порядок подання позову. Відзив на позовну заяву.

  3. Складіть ухвалу від імені судді Господарського суду Дніпропетровської області про залучення до участі у справі третьої особи – перевізника ТОВ «Транс-сервіс» в особі директора Свириденка П.П. по справі позивача директора ТОВ «Папірус» Петрова І.С. щодо поставки 1000 упаковок паперу не відповідної якості відповідачем ВАТ «Зоря» в особі директора Ковтун С.В.

Екзаменаційний білет № 20

  1. Прийняття позовної заяви. Порушення провадження по справі.

  2. Запобіжні заходи в господарському процесі.

  3. Складіть заяву до Господарського суду Дніпропетровської області про залучення до участі у справі третьої особи – перевізника ТОВ «Транс-сервіс» в особі директора Свириденка П.П. від імені позивача директора ТОВ «Папірус» Петрова І.С. по справі поставки 1000 упаковок паперу не відповідної якості відповідачем ВАТ «Зоря» в особі директора Ковтун С.В.

Екзаменаційний білет № 21

  1. Представники сторін і третіх осіб.

  2. Врегулювання розбіжностей, що виникають при укладанні, зміні та розірванні господарських договорів.

  3. Складіть від імені судді Господарського суду Дніпропетровської області Петрова П.П. ухвалу про відвід експерта Козлова А.В., якому доручено проведення експертизи поставленої неякісної продукції (1000 упаковок паперу не відповідної якості) відповідачем ВАТ «Зоря» в особі директора Ковтун С.В. позивачеві - ТОВ «Папірус» в особі директора Петрова І.С. через особисту зацікавленість експерта у вирішенні справи, що утворилась при його матеріальному заохоченні з боку відповідача.