Скачиваний:
15
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
162.82 Кб
Скачать

Міністерство внутрішніх справ україни

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

КАФЕДРА ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН

Методичні рекомендації

до самостійних робіт та практичних занять

з НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Митне право

З підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю «Правознавство»

С Х В А Л Е Н О

на засіданні Науково-методичної ради університету

(протокол № від 2011 р.)

Дніпропетровськ 2011

Методичні рекомендації до самостійних та практичних занять з навчальної дисципліни Банківське право / Укладач: Дондик Г.П. викладач кафедра економіко-правових дисциплін ДДУВС. - 2011. - 19 с.

Рецензенти:

Коломоєць Т.О.доктор юридичних наук, доцент;

Обушенко О.М., кандидат юридичних наук, доцент.

Обговорено на засіданні кафедри економіко-правових дисциплін, протокол № 1 від 1 вересня 2011 р.

Обговорено на засіданні навчально-методичного комплексу економіко-правових дисциплін, протокол № від вересня 2011 р.

Теми для самостійної роботи

Форми самостійної роботи студентів з курсу «Митне право»:

Підготовка до лекцій — попереднє знайомство з основним змістом лекційного матеріалу. Для організації цієї форми самостійної роботи курсантів забезпечуються методичними рекомендаціями (списком літератури навчального, методичного і довідкового змісту по темах, які читаються в аудиторії, а також тезами або текстами лекцій), які знаходяться у читальному залі бібліотеки.

Підготовка до семінарських занять — здійснюється у відповідності з планами семінарських занять, де вказані навчальні теми, основні питання, теми рефератів, рекомендована література.

Позааудиторна робота — передбачає самостійне освоєння тем, окремих питань курсу, які не вивчаються в аудиторії. В бібліотеках ЗЮІ ДДУВС знаходяться спеціально розроблені методичні посібники, в яких розкриті зміст теми, пояснення основних категорій і термінів, по вказаних сторінках рекомендована література.

Самостійна робота — здійснюється у процесі освоєння програмного матеріалу, вивчення тем курсу, визначених тематичним планом. У бібліотеках знаходяться методичні розробки, в яких по відповідних темах вказана рекомендована література.

Підготовка до рубіжного контролю — здійснюється згідно з графіком у вигляді тестів, кросвордів та контрольних робіт. Студенти/курсанти повинні бути попереджені заздалегідь про проведення рубіжного контролю.

Написання рефератів — здійснюється згідно з тематикою рефератів, яка додається окремо до семінарських занять, відповідно до кожної теми курсу і рекомендованою літературою.

Підготовка до іспиту — здійснюється згідно з загальним обсягом курсу. Що передбачає знання навчального матеріалу у відповідності з програмою і тематичним планом.

Змістовий модуль I. Загальна частина митного права.