Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
izud / Бiлети до зал_ку IЗЮД / IЗЮД приложения к билетам.DOC
Скачиваний:
9
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
268.29 Кб
Скачать

Додаток до білету № 24

ЗАВДАННЯ 1

Створити базу даних "Договори з фірмами", що складається з двох зв'язаних таблиць: "Договір", "Фірма". Таблиця "Договір" повинна мати наступні поля: Код договору, Код фірми, Номер договору, Дата вступу в силу, Дата кінця договору, Сума договору. Таблиця "Фірма" повинна мати поля: Код, Назва фірми, Керівник, Адреса. Створити таблиці і зв'язати їх по полях Код фірми і Код. У першу таблицю ввести 10 записів, а в другу – 6. Створити форму для введення даних у таблицю "Договір", ввести в таблицю "Договір" за допомогою форми ще 2-3 записів. Створити запит, що визначає суму по всіх договорах, термін дії яких закінчується 01.09.2004.

Завдання 2

З допомогою пошукової системи "Мета" (www.meta.ua) знайти у мережі Internet кілька Web-сторінок на тему "інформаційне право" і зберегти їх на дискеті.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ державний університет внутрішніх справ

Спеціальність "Правознавство"

Навчальна дисципліна

"ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ"

Іспит

Додаток до білету № 25

ЗАВДАННЯ 1

Створити презентацію до якої входять чотири слайда. На слайдах розмістити:

  • Два малюнки - один з колекції ClipArt і один намальований самостійно.

  • Списки (маркіровані чи нумеровані).

Один із заголовків слайдів оформити фігурним текстом (WordArt). До слайдів застосувати шаблонове оформлення з набору, пропонованого PowerPoint. До одного слайду підібрати фон користувача. Настроїти презентацію на автоматичну зміну слайдів через 5 секунд. Постачити анімацією всі об'єкти слайдів. Підкорити всю презентацію одній загальній темі. Тема довільна. Наприклад, про яку-небудь фірму, товар, улюблене блюдо і т.п. Зберегти файл презентації на дискеті.

Завдання 2

З допомогою Web-пошти відправити на електронну адресу викладача (icm-2004@ua.fm)файл створеної у завданні №1 білету презентації як додаток до листа.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ державний університет внутрішніх справ

Спеціальність "Правознавство"

Навчальна дисципліна

"ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ"

Іспит

Додаток до білету № 26

ЗАВДАННЯ 1

Створити базу даних "Договори з фірмами", що складається з двох зв'язаних таблиць: "Договір", "Фірма". Таблиця "Договір" повинна мати наступні поля: Код договору, Код фірми, Номер договору, Дата вступу в силу, Дата кінця договору, Сума договору. Таблиця "Фірма" повинна мати поля: Код, Назва фірми, Керівник, Адреса. Створити таблиці і зв'язати їх по полях Код фірми і Код. У першу таблицю ввести 10 записів, а в другу – 6. Створити форму для введення даних у таблицю "Договір", ввести в таблицю "Договір" за допомогою форми ще 2-3 записів. Створити запит, що визначає договори та суму по всіх договорах, термін дії яких закінчується 01.08.2004.

Завдання 2

У інформаційно-правовій системі "Ліга-Закон" знайти Закон України "Про вищу освіту", створити "портфель" якому дати ім'я – своє прізвище. Знайдений документ зберегти в створеному портфелі та на дискеті.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ державний університет внутрішніх справ

Спеціальність "Правознавство"

Навчальна дисципліна "ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ"

Іспит

Соседние файлы в папке Бiлети до зал_ку IЗЮД