Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
щоденник_муз.doc
Скачиваний:
24
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
346.11 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ М.П. ДРАГОМАНОВА

Щоденник

з науково-педагогічної музейної практики

студента___________________________________________________________

(Прізвище, ім’я, по батькові)

Інститут ___________________________________________________________

кафедра ___________________________________________________________

освітньо-кваліфікаційний рівень ______________________________________

галузь знань _______________________________________________________

спеціальність ______________________________________________________

__________курс, група ____________

Київ – 2014

Термін проведення практики:

з 27 жовтня по 09 листопада 2014 р.

База практики: Педагогічний музей України (м.Київ, вул. Володимирська, 57), Музей Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (м.Київ, вул. Пирогова, 9)

Керівник практики:

Мета практики: оволодіння магістрантами методикою роботи з фондами музеїв, обґрунтування педагогічного потенціалу музейних комплексів і експозицій, навчально-виховного змісту екскурсійних заходів, формування вмінь їх застосування у педагогічній діяльності з різновіковою аудиторією.

І. Організація практики

Настановча конференція з виробничої науково-педагогічної музейної практики відбудеться 15 вересня 2014 р.

Звітна конференція з виробничої науково-педагогічної музейної практики відбудеться 17 листопада 2014 р.

    1. Практична підготовка магістрантів спеціальності “Педагогіка вищої школи” здійснюється відповідно до “Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах” (Наказ МОН України від 2 червня 1993 р. № 161), “Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України” (Наказ МОН України від 8 квітня 1993 р. № 93), навчального плану підготовки магістрантів спеціальності 8.18010021 -“Педагогіка вищої школи” (затвердженого ректором НПУ імені М.П. Драгоманова 10 червня 2013 р.), програм практик, затверджених в установленому порядку і наказів щодо проведення практики.

    2. Відповідальність за організацію, проведення і контроль практики покладається на кафедру педагогіки і психології вищої школи та на директора Інституту магістратури, аспірантури і докторантури. Оперативне вирішення питань, пов’язаних з організацією практики, і контроль за її проведенням здійснюють науково-методичні керівники. Вони аналізують і підводять підсумки роботи магістрантів.

    3. Студент, прибувши до навчального закладу – бази практики, повинен подати керівникові практики щоденник, пройти інструктаж з правил внутрішнього розпорядку закладу, техніки безпеки, уточнити план проходження практики, отримати завдання для проведення навчально-виховної та науково-дослідної роботи.

    4. Під час проходження практики студент зобов’язаний:

  • суворо додержуватися правил внутрішнього розпорядку бази практики, студент може бути відсутнім лише з дозволу керівника практики;

  • сумлінно виконувати завдання практики, передбачені програмою;

  • виявляти високу відповідальність, старанність, творчу ініціативу, наполегливість, організованість, дисциплінованість, педагогічний такт і гуманність;

  • систематично вносити записи до щоденника з практики та своєчасно подавати на перевірку необхідну документацію.

1.5. Наприкінці практики студент звітує про виконання програми виробничої науково-педагогічної музейної практики й подає до кафедри педагогіки і психології вищої школи необхідну звітну документацію.

1.6. Підсумки виробничої науково-педагогічної музейної практики підбиваються на підсумковій студентській конференції Інституту. Оцінювання результатів практики є диференційованим і враховується під час призначення стипендії.

1.7. Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, отримав негативний відгук наукового керівника про виконану роботу або не набрав достатню кількість балів, рішенням вченої ради Інституту може бути надано право проходження практики повторно при виконанні умов, визначених кафедрою педагогіки і психології вищої школи. Студент, який востаннє отримав негативну оцінку з практики, відраховується з університету.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]