Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

putivnik_fresha_2012

.pdf
Скачиваний:
14
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
320.9 Кб
Скачать

4)Слідкуй за дедлайнами. «Пізніше» часто означає «ніколи».

5)Пиши власні конспекти. Свій конспект стократ кращій за конспект будь-якого відмінника, бо він твій, і розібратися у ньому набагато простіше.

6)Купи флешку і без неї з дому не виходь

7)Звертай увагу на оголошення. У Могилянці дуже активне поза навчальне життя. Не втрачай можливостей побачити, почути, поспілкуватись!

8)Здорово харчуйся. Проблеми із здоров’ям не нададуть тобі сил для кращого опанування матеріалу. Не соромся брати бутерброди з собою, оскільки їжу та ціни нашої студентської їдальні полюбляють не тільки могилянці, а й працівники подільських офісів, тому черги чималі.

9)Не зловживай Інтернетом!

10)Спілкуйся із старшокурсниками. Вони вже успішно подолали все те, з чим ти тільки маєш зіткнутись, тож є джерелом безцінного досвіду!

Не полінуйся зазирнути – не пошкодуєш

«Календар-довідник НаУКМА» — щорічне презентаційно-інформаційне видання, яке Ти отримаєш 1 вересня під час знайомства з факультетом і викладачами. Дивись там детальну карту студентського містечка та безліч іншої корисної інформації.

Адреса офіційного веб-сайту НаУКМА: www.ukma.edu.ua

Інформаційні ресурси Moodle – електронна програма: календарні плани, тестові варіанти екзаменаційних завдань, інтерактивна система.

Персональний журнал Сергія Квіта: http://kvit.ukma.kiev.ua

Також шукайте НаУКМА у Facebook!

Бажаємо яскравих студентських років!

PR НаУКМА, pr@ukma.kiev.ua

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]