Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

диплом / економіка

.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
78.34 Кб
Скачать

6 Економічна частина

6.1 Обгрунтування обраного варіанту

Інформаційна система, в залежності від її завдання та структури являє собою систему управління та розповсюдження інформації. У наш час досить великого поширення набули інформаційні системи, такі як веб-сайти. Така інформаційна система дозволяє швидко зберігати та розповсюджувати інформацію.

Інформацій система така, як веб-сайт у вигляді інтернет магазину досить доцільна та розповсюджена у наш час. Неймовірна кількість споживачів, користувачів інтернету шукає інформацію, товари та послуги саме на веб-сайтах, оскільки це досить зручно та швидко. Малі затрати часу та велика ефективність пошуку, зручність та економічність, одні з найпривабливіших якостей, які приваблюють користувачів у мережі саме до інформаційних систем у вигляді інтернет магазину.

Інтернет магазини у порівнянні з іншими магазинами, де запропоновані товари та послуги, досить прості та зручні у користуванні. Інтернет магазин спрощує роботу для користувачів та дозволяє з економити їм час на пошук та покупку товару в десятки разів. У час прогресивних інтернет технологій, магазини у мережі інтернет набувають шаленої популярності оскільки користувачів, які не хочуть втрачати час на пошук товарів у простих магазинах все більше і більше. Доцільність таких інформаційних систем є досить великою. Інтернет магазини можуть мати до тисячі і більше відвідувачів на добу оскільки до нього можна потрапити без зусиль та з мінімальними затратами часу.

Для безпосереднього власника інтернет магазинів також існує ряд великих переваг оскільки для продажу товарів на великих віддалених територіях не потрібно відкривати велику мережу офісних центрів та магазинів. Для продажу

2

Соседние файлы в папке диплом