Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

PHPTasks402_2014 / variant6

.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
33.28 Кб
Скачать

Варіант 6.

Вхідні дані

Файл містить інформацію про монітори у вигляді: марка монітору, модель, рік випуску, вартість, дата продажу, прізвище і ім’я покупця.

Лабораторна робота №1 (Структура сайту – 2 балів)

Розробити структуру головної сторінки сайту з посиланнями на лабораторні роботи в якості пунктів меню і розмістити на цій сторінці інформацію про автора.

Лабораторна робота №2 (Обробка файлів – 4 балів)

Отримати всю інформацію із файлу і вивести її у вікно браузера. Створити форму для добавлення нового запису у файл і реалізувати її обробку.

Лабораторна робота №3 (Масиви – 6 балів)

Вивести усі монітори впорядковані за зростанням їх вартості й обчислити кількість різних марок моніторів, що зустрічаються у файлі.

Лабораторна робота №4 (Стрічки – 6 балів)

У форму вводиться набір символів. Вивести у вікно браузера інформацію про усі монітори, прізвища покупців яких містять задані символи.

Лабораторна робота №5 (Робота з БД – 8 балів)

Для заданої предметної області створити базу даних, що складатиметься із однієї таблиці. Реалізувати задачі із ЛР2, ЛР3, ЛР4 за допомогою таблиці бази даних.

Лабораторна робота №6 (Робота з БД – 8 балів)

Нормалізувати базу даних, що створена у ЛР5. Реалізувати задачі із ЛР2, ЛР3, ЛР4 за допомогою нормалізованої бази даних.

Лабораторна робота №7 (Класи – 8 балів)

Створити клас, атрибутами якого мають стати поля заданої предметної області. Написати методи: записати об’єкт у бд, отримати об’єкт за заданим атрибутом, отримати інформацію про всі монітори заданої марки.

Лабораторна робота №8 (Управління датою і часом – 6 балів)

Добавити до заданої дати N днів.

Лабораторна робота №9 (Створення зображень – 6 балів)

Задано два числа X і Y, а також файл графічного зображення. Отримати нове зображення, вирізавши в центрі графічного заданого зображення прямокутник розміром X*Y.

Соседние файлы в папке PHPTasks402_2014