Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
137.22 Кб
Скачать

6.3.8. Висновки і пропозиції

Наводяться в окремому розділі роботи, є стислим викладенням підсумків проведеного дослідження. Саме тут коротко наводяться найбільш важливі теоретичні положення, які містять формулювання розв'язаної проблеми, оцінка результатів дослідження з точки зору відповідності меті магістерської роботи та поставленим у вступі завданням, окреслено елементи наукової новизни, пропозиції щодо удосконалення досліджуваного напряму діяльності організації, які було детально обґрунтовано у третьому розділі. У висновках не можуть з'явитися пропозиції, які не було розглянуто у третьому розділі.

Обсяг висновків і пропозицій не повинен перевищувати 5-6 сторінок.

6.3.9. Список використаної літератури

Список використаної літератури – елемент бібліографічного апарату, котрий містить бібліографічні описи використаних джерел і розміщується після висновків. Джерела потрібно розміщувати в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків.

Список використаної літератури має містити 50-60 назв з терміном видання за останні 3-5 років.

7. Вимоги до оформлення дипломної роботи

7.1. Загальні вимоги

Завершену і оформлену належним чином роботу обов'язково підписує автор на титульній сторінці та на останній сторінці тексту дипломної роботи (перед списком використаної літератури).

7.1.1. Мова д роботи - державна, стиль - науковий, чіткий, без орфографічних і синтаксичних помилок, послідовність - логічна. Пряме переписування у роботі матеріалів із літературних джерел є неприпустимим.

7.1.2. Робота має бути надрукована на одному боці сторінок стандартного білого паперу формату А4 (210x297 мм). У друкованому варіанті - комп'ютерний набір - 14-й кегль, інтервал - 1,5, шрифт - Times New Roman (30 рядків на сторінці). Допускається розміщувати таблиці та інші ілюстративні матеріали на аркушах формату A3 (не більше за 30 рядків на сторінку).

  1. Текст роботи розміщується на аркуші з дотриманням таких розмірів берегів: з лівого боку - 30 мм, з правого - 20 мм, зверху - 20 мм, знизу - 20 мм, абзац – 1,25 см.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту дипломної роботи повинна бути однаковою.

Вписувати у друкований текст роботи окремі іншомовні слова, формули, умовні позначення можна чорнилом, тушшю, пастою лише чорного кольору. При цьому щільність вписаного тексту має бути наближеною до щільності основного тексту.

Роздруковані на ЕОМ програмні документи мають відповідати формату А4, включатися до загальної нумерації сторінок роботи і розміщуватися, як правило, у додатках.

Друкарські помилки, описки і графічні неточності, які виявилися в процесі написання роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту (фрагменту малюнка) машинописним способом. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці.

При будові діаграм, розрахунково-аналітичних таблиць доцільно застосувати Microsoft Excel.

Текст основної частини дипломної роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти та підпункти. Кожну структурну частину роботи (вступ, розділи, висновки та пропозиції, список використаних джерел, додатки)починають з нової сторінки.

Заголовки структурних частин дипломної роботи «РЕФЕРАТ», «ЗМІСТ», «ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ», «ДОДАТКИ» друкуються великими літерами по центру сторінки (без крапки). Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в розрядці в підбір до тексту. В кінці заголовка, надрукованого в підбір до тексту, ставиться крапка.

Відстань між заголовком розділу та текстом дипломної роботи має дорівнювати 3 інтервалам основного тексту.

Відстань між підрозділами, заголовком підрозділу та текстом має дорівнювати 1 інтервалу основного тексту (рис. 7.1).

РОЗДІЛ 1

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ

1.1. Поняття стратегічного планування

В сучасних умовах розвитку українського суспільства великого значення набувають питання розвитку стратегічного планування………..

Рис. 7.1. Правила оформлення заголовків розділів і підрозділів

Кожну структурну частину дипломної роботи слід починати з нової сторінки.

До загального обсягу дипломної роботи не входять додатки, список використаної літератури, таблиці та рисунки, які повністю займають площу сторінки. Але всі сторінки зазначених елементів дипломної роботи підлягають нумерації на загальних засадах.