Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

k_diplomu / Вдгук

.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
31.74 Кб
Скачать

В і д г у к

про виконання випускної роботи бакалавра студентки

Інституту економіки та менеджменту

факультету Економіки і підприємництва 4 курсу групи КБ – 412

ОКР «бакалавр» напряму «Економічна кібернетика»

Курінної Аліни Анатоліївни

Національного авіаційного університету

Керівник випускної роботи бакалавра професор кафедри економічної кібернетики, д.т.н., Олешко Тамара Іванівна

Випускна робота студентки Курінної А.А. виконана у встановлений термін у відповідності до узгодженого календарного плану роботи.

Тема випускної роботи «Економіко-математичне моделювання процесу реструктуризації підприємства» повністю розкрита в проведеному дослідженні та відповідає затвердженому завідуючим кафедрою завданню.

Метою даної випускної роботи є розробка науково-методичних і практичних рекомендацій щодо здійснення реструктуризації підприємства в умовах ринкових відносин.

У першому розділі було розглянуто сутність та різноманітні підходи до визначення поняття «реструктуризація». Викладено основні теоретичні основи реструктуризації, як комплексного процесу оздоровлення підприємства, форми, види та принципи реструктуризації, чинники, що впливають на її необхідність. Також сформовано типові етапи проведення реструктуризації на підприємстві.

У другому розділі подано характеристику методів економіко-математичного моделювання та відзначено їх важливу роль саме у процесі прийняття рішень щодо реструктуризації підприємства . На прикладі ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс» побудовано оптимізаційну модель виробничих процесів до і після проведення реструктуризації, надано рекомендації щодо впровадження результатів моделювання безпосередньо у процесі функціонування підприємства.

При написанні випускної роботи Курінна А.А. показала здібності та вміння до практичного застосування набутих теоретичних знань, а також самостійного опрацювання інформації та її інтерпретації для проведення наукового дослідження.

Випускник вміє аналізувати теоретичний та практичний матеріал, працювати з літературними джерелами, приймати аналітичні рішення та застосовувати сучасні комп’ютерні технології.

Випускна робота та роздатковий матеріал виконані у відповідності до вимог ДСТУ, оформлена належним чином, наглядно продемонстрована графіками, діаграмами та рисунками.

Випускна робота виконана на високому рівні, набуті випускником знання, уміння та навички відповідають освітньо-кваліфікаційній характеристиці, а сам випускник – Курінна Аліна Анатоліївна заслуговує високої оцінки та присвоєння кваліфікації бакалавра з економічної кібернетики.

«_____» ___________ 2012р. Підпис керівника___________

Соседние файлы в папке k_diplomu