Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
67.07 Кб
Скачать
    1. 3.6. Оформлення результатів аудиту на дп слап «Любешівагроліс»

Аудиторський звіт на ДП СЛАП «Любешівагроліс» не являється аудиторським документом. Він призначений виключно для замовника і може бути опублікований лише за його згодою.

Аудиторський висновок на лісогосподарському підприємстві розрахований на широке коло користувачів. Його публікація є свідченням того, що річний бухгалтерський звіт підприємства як в цілому, так і в деталях відповідає діючому законодавству, методології ведення бухгалтерського звіту і є достовірним. Саме тому звіт - це об'ємний по змісту документ, а висновок - короткий, стислий.

Лісове господарство підійшло до такого стану, коли зміни в суспільстві, виробничих відносинах та в свідомості людей вимагають адекватних змін і в самій галузі. Процес реформування лісогосподарської галузі розпочався зі структурної реформи. В першу чергу структурна реформа мала б підняти рентабельність ведення лісового господарства, підвищити продуктивність праці з розрахунку на одного працюючого, підвищення відповідальності працівників за доручену справу. Виділені пілотні лісогосподарські підприємства, які першими почали впровадження реформ. В ході цього відпрацьовуються нові методи управління лісогосподарським виробництвом, вдосконалюється сам виробничий процес ведення лісового господарства.

Отже, провівши аудиторську перевірку на ДП СЛАП «Любешівагроліс» ми дізнались які саме документи потрібно складати при цьому, та як їх оформляти. Також ми отримали інформацію, здійснивши аудиторську перевірку на лісництві, що підприємство здійснює цілком вірну систему обліку, не допускаючи при цьому помилок.

Соседние файлы в папке теоретична частина.(всі розділи, вступ, титул.,висновок