Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ДИПЛОМ ЗАХАРЧУК / 10_Рецензія на ДР Захарчук

.docx
Скачиваний:
42
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
19.34 Кб
Скачать

Рецензія

на дипломний проект

освітньо-кваліфікаційного рівня “ бакалавр

(назва ОКР)

виконану на тему: «Програмне забезпечення для стандартного набору

Arduino Unо Kit»

студентом Захарчук Олександр Сергійович

(прізвище, ім’я, по батькові)

У дипломній роботі (пояснювальна записка об’ємом 102 с., графічні матеріали на 5 листах), що представлена на рецензування, розглядаються питання, що пов’язані з темою програмне забезпечення для стартового набору Arduino Unо Kit.

Розглядається актуальна проблема, пов’язана із налашуванням програмного забезпечення Arduino та модуля радіочастотної ідентифікації RFID-RC522, та сервопривода Tower Pro sg90.

Найбільш цікавими здаються питання, що пов’язані із застосуванням модуля радіочастотної ідентифікації RFID і сервопривода Tower Pro sg90 та програмування на Arduino.

Необхідно вказати на наступні недоліки дипломної роботи:

  • не повністю розкрито методику вибору налаштування модуля радіочастотної ідентифікації RFID-RC522 і сервопривода Tower Pro sg90;

  • не наведено основні положення, на яких базуються теоретичні засади роботи із модулем RFID-RC522 та сервопривода Tower Pro sg90.

В цілому роботу виконано з розумінням предмету. Матеріал викладено в зручній та достатньо чіткій формі. Пояснювальна записка та графічні матеріли оформлені у відповідності з вимогами ЄСКД.

Вважаю, що дипломна робота відповідає вимогам до випускних робіт і заслуговує оцінки «відмінно», а її авторові, студенту Захарчук О.С., може бути присвоєний кваліфікаційний рівень “спеціаліст” з напрямку підготовки “Комп’ютерна інженерія”.

Рецензент

Керівник проекту

ТОВ "ЕЙБІ УКРАЇНА" ___________ Чухрій С.С.

(посада, вчені звання, ступінь) (підпис) (ініціали, прізвище)

Соседние файлы в папке ДИПЛОМ ЗАХАРЧУК