Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Самоаналіз виховного заходу

.doc
Скачиваний:
29
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
25.09 Кб
Скачать

Самоаналіз виховного заходу

Мій виховний захід називається « Тарас Григорович Шевченко – великий син України». За мету в ньому я взяла узагальнення та систематизацію знань з літературного читання. Це свято традиційно святкують в нашій школі і за проханням класного керівника та за допомогою вчителя музики, я підготувала і провела його.

«Родзинкою» заходу є інсценізація твору про Т.Г.Шевченка. Учні-третьокласники декламували вірші та виконували пісні на дану тематику.

Дітям, які приймали участь у підготовці даного дійства було дуже цікаво. Під час підготовки діти дуже старалися, а тому й отримали гарний результат.

Якщо говорити про згуртованість школярів, то під час підготовки і проведення виховного заходу всі намагалися працювати разом і підтримувати дружні стосунки. Я вважаю, що даний сценарій повністю відповідав поставленому виховному завданню, рівню розвитку колективу, віковим і індивідуальним особливостям учнів.

Під час підготовки та проведення виховного заходу, я намагалася виховати в учнів повагу і любов до творчості Т.Г.Шевченка.

Якщо говорити про недоліки, то їх немає, все пройшло досить вдало. Діти намагалися все провести як найкраще.

Самоаналіз виховного заходу

Виховний захід має назву « День Святого Валентина», відповідає віковим та індивідуальним особливостям учнів 3 класу. Метою було ознайомити учнів із походженням свята Святого Валентина та із святкуванням його в інших країнах світу.

При проведенні свята особливих труднощів у мене не виникало.

Виховний захід був проведений у формі конкурсної програми з мультимедійним супроводженням. Даний захід ніс в собі більш розважальний зміст, ніж науковий. Вікторина складалася із п’яти конкурсів і підбиття підсумків наприкінці.

Все проходило за поданим сценарієм без ніяких відхилень. Особисто я, була дуже здивована в тому, що діти так добре розуміли запитання і дуже швидко відповідали на них. Хочеться відмітити, що під час проходження гри діти вели себе досить дисципліновано, згуртовано і дружньо.

Якщо говорити про наочність, то діти з великою радістю погодилися допомогти мені прикрасити клас своїми малюнками на дану тематику та шариками. Також допомагали у підборі матеріалу для презентації.

Отже, в цілому виховний захід вдався.