Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Sport 3.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
206.85 Кб
Скачать

Структура управління обласного центру “Спорт для всіх“

Літні табори, санаторії, бази відпочинку

Обласні засоби масової інформації

ОЛФД

Міжнародні організації

Молодіжні організації

Облпроф- рада,

обласні установи

Молодіжні організації

Місцеві ради та виконкоми

Товариство “Колос“

Літні табори, санаторії, бази відпочинку

Фізкуль-

турно-здоровчі

клуби

Дошкільні заклади

Громадські активісти

КФК підприємств та установ

Засоби масової інформації

Молодіжні організації

Фізичне виховання населення

Інтернет, ТБ, радіо, пресавпровадження через Інтернет комп’ютерних програми для визначення рівня здоров'я, фізичного стану та рекомендаціями щодо навантажень(автор Ванджура В.Я.). Створення постійної рубрики у пресі, ТБ, радіо з метою проведення просвітницької та маркетингової роботи з питань оздоровлення населення засобами фізичної культури і спорту.

Методика, рекомендації – розробка методичних посібників: мета і завдання спортивно-оздоровчих тренувань, принципи тренувань – свідомість і активність, систематичність, поступовість, доступність і індивідуалізація, загальна і спеціальна підготовка, індивідуальні навантаження, динаміка навантажень; теоретична, психологічна, фізична, технічна і тактична підготовка; інтенсивність, тривалість, число повторень, інтервали відпочинку.

Наочна агітація, інформація – рекламна інформація про здоровий спосіб життя, можливості фізичної культури і масового спорту у вирішенні соціально-економічних проблем та підвищення резервів фізичного здоров'я, види оздоровчих, рекреаційних та реабілітаційних послуг, що надаються центром “Спорт для всіх”.

Маркетинг, просвітництво – здійснення просвітницької та маркетингової роботи з питань оздоровлення населення засобами фізичної культури і спорту; проведення моніторингу резервів фізичного здоров'я і працездатності та спортивної участі різних груп населення.

Консультації фахівців – створення при обласному центрі “Спорт для всіх” постійно діючого консультативного пункту із залученням фахівців - тренерів, лікарів, фізіологів, психологів, педагогів.

Лекції, доповіді, спортивні вечори – проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, висвітлення актуальних проблем удосконалення рухової активності та фізичного здоров'я різних груп населення у соціально-побутових та виробничій сферах й в сільській місцевості. Залучення до виступів видатних спортсменів, працівників держадміністрацій, людей з індивідуальним багаторічним досвідом оздоровлення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]