Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ek_4_kurs / КР Економіка підприємства.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
698.88 Кб
Скачать

Додатки

Додатки до курсової роботи містять матеріали допоміжного характеру – громіздкі таблиці, схеми, форми звітності тощо.

Курсова робота у прошитому вигляді здається керівнику на перевірку, після чого проводиться її захист.

Студентам дозволяється складати іспит з дисципліни “Економіка підприємства” лише після захисту курсової роботи і отримання позитивної оцінки.

2 Вимоги до оформлення курсової роботи

2.1 Загальні вимоги

курсову роботу виконують за допомогою комп'ютера на папері формату А4 (210x297 мм) із використанням шрифту Times New Roman текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Текст друкується, залишаючи поля таких розмірів: лівий - 30 мм, правий - 15 мм, верхній - 20 мм, нижній - 20 мм.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту має бути однаковою. Друкарські помилки, описки і графічні неточності, які виявилися в процесі написання роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці.

Можливий також рукописний варіант курсової роботи.

Назви розділів та підрозділів у змісті й тексті мають бути однаковими. Реферат, зміст, перший аркуш вступу не нумерують.

Вступ, кожний розділ, висновки і перелік посилань починаються з нової сторінки, а наступний підрозділ – одразу після закінчення попереднього.

Текст основної частини курсової роботи ділять на розділи, підрозділи, пункти і підпункти. Заголовки структурних частин роботи, зокрема «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «перелік посилань», «ДОДАТКИ» друкують великими літерами посередині аркушу, при чому у назві розділу вказується номер розділу, крапка не ставиться, робиться один інтервал, вказується назва розділу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу.

Після назви розділу залишається один вільний рядок. Потім з абзацу викладається основний текст.

Вільний рядок залишається після закінчення одного підрозділу та перед початком наступного.

2.2 Нумерація

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, вперше номер проставляють у правому верхньому куті сторінки (без крапки в кінці) на другому аркуші вступу .

Такі структурні частини роботи, як «ЗМІСТ», «ВСТУП», «ВИСНОВКИ», «ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ», «ДОДАТКИ» не мають порядкового номера.

Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. В кінці номера підрозділу не треба ставити крапку, наприклад «2.3» (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Пункти нумерують у межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. В кінці номера крапка не ставиться, наприклад «1.3.2» (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок пункту. Пункт може не мати заголовка.

Соседние файлы в папке ek_4_kurs