Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методички / MONTAG / Кр_МВ_Завд.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
610.82 Кб
Скачать

Загальні методичні вказівки

ДО ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБІТ.

Контрольна робота з курсу “ Монтаж та експлуатація систем автоматизації” включають в себе чотири задачі і чотири питання. Завдання на роботу для кожного студента індивідуальні і визначаються за таблицями 1 та 2.

Розв’язки задач і відповіді на запитання, що не відповідають варіанту контрольної роботи, не зараховуються і повертаються студенту на доопрацювання.

Контрольну роботу слід виконувати в окремому зошиті або на форматах А4.

Умови задач і запитання слід переписувати повністю, зберігаючи ту нумерацію, яка їм привласнена в завданні. На сторінках необхідно залишати поля завширшки 25-30 мм для зауважень рецензента, а також 1-2 чисті сторінки для рецензії. Сторінки зошита слід пронумерувати.

Тексти, формули і розрахунки виконуються пастою(чорнилами), а схеми і графіки - олівцем.

Зазначення одиниць слід виконувати в відповідності з вимогами Міжнародної системи одиниць (SI). До кожної задачі додано методичні вказівки.

Відповіді на запитання необхідно ілюструвати відповідними схемами, малюнками, ескізами.

Після отримання контрольної роботи з рецензією і оцінкою, потрібно усунути відмічені помилки, виконати всі вказівки і зауваження рецензента.

Якщо контрольну роботу не зараховано, студент повинен виконати її знову за старим або новим варіантом, в залежності від вказівок рецензента, і здати її на повторну перевірку.

У випадку виникнення складностей під час виконання контрольної роботи студент повинен звернутися до викладача для отримання письмової або усної консультації.

Лабораторні роботи виконуються в період лабораторно-екзаменаційної сесії. До виконання лабораторних робіт студент допускається лише після здачі контрольної роботи. До здачі екзамену або заліку з предмету допускаються студенти, які отримали позитивну оцінку контрольної роботи і здали залік з лабораторних робіт.

ЛІТЕРАТУРА:

Основна:

  1. Клюев А.С. Монтаж средств измерений и автоматизации. – М.: Энергоатомиздат, 1988.

  2. Клюев А.С., Минаев П.А. Наладка систем контроля и автоматического управления. – М.: Стройиздат, 1980.

Допоміжна:

  1. Трегуб В.Г., Ладанюк В.П. Проектирование, монтаж и эксплуатация систем автоматизации в пищевой промышленности.– М.: Энергоатомиздат, 1991.

  2. Барласов Б.З. Наладка приборов и средств автоматизации. – М.: Высшая школа, 1985.

  1. Гресько А.А. Справочник слесаря по КИП и А. – К.: Техника, 1988.

  2. Наладка средств измерений и систем технологического контроля. Справочное пособие. Под редакцией А.С. Клюева. – М.: Энергоатомиздат, 1990.

  3. Наладка средств автоматизации и автоматических систем регулирования. Справочное пособие. Под редакцией А.С. Клюева. – М.: Энергоатомиздат, 1989.

  4. Ивашин В.Г. Монтаж, наладка и эксплуатация автоматических устройств в пищевой промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1977.

  5. В. Черенков “Промышленные приборы и средства автоматизации”, Л.-1987.

  6. Проектирование систем автоматизации технологических процессов. Справочное пособие. Под ред. А.С. Клюева. 2-е изд. – М.: Энергоатомиздат, 1991.

31