Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
5
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
31.23 Кб
Скачать

ВИСНОВОК

У цій розрахунково-графічній роботі я виконав наступні завдання:

- для схеми контура з комбінованим зв'язком здобув аналітичні вирази для АЧХ та ФЧХ.

- для схеми контура з комбінованим зв'язком необхідно визначила смугу пропускання , коефіцієнт прямокутності АЧХ Кп, та при яких параметрах елемента зв’язку (Сzv) фактор зв’язку набуває критичного ( ) та граничного ( ) значення. Отримав аналітичні вирази АЧХ та ФЧХ.

- побудував блок-схему для програми, за допомогою якої і розробив програму проведення розрахунків амплітудно-частотної та фазочастотної

характеристик заданого зв’язаного контуру;

- побудував блок-схему та розробив програму провів розрахунки амплітудно-частотної та фазочастотної характеристик заданого зв’язаного контуру для випадків, коли =1 та =2.41 .

- перевірив знайдені характеристики за допомогою пакета MathCad (розрахунок формул, таблиці з виведеними формулами, графіки).

Результати розраховані в розрахунково-графічній і результати знайдені за допомогою пакета MathCad трішки відріняються. Це пов’язано з тим що в інтегральному середовищі Borland C я знайдені значення округлював до такої кількості знаків, яку вказував при виводі значень, а в пакеті MathCad знайдені значення округлюються до трьох знаків після коми.

За допомогою моєї роботи можна розраховувати АЧХ і ФЧХ при різних факторах зв’язку( рівне розрахунковому, =1 та =2.41).

Соседние файлы в папке Курсак.Програмирование.Минев№13