Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
цз зачет / КР ЦЗ.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
86.53 Кб
Скачать

Висновки

Відповідно до Санітарних норм, рівні електромагнітного поля, що створюються базовими станціями мобільного стільникового зв'язку на території, призначеній для забудови, у приміщеннях житлових і громадських будинків, лікувально - профілактичних, оздоровчих, дитячих дошкільних і шкільних закладів, у будинках інвалідів і людей похилого віку, зонах відпочинку, на дитячих і спортивних майданчиках тощо не повинні перевищувати гранично допустимий рівень (ГДР) - 2,5 мкВт/см2 . Як видно з розрахунків, густина потоку енергії, що створює антена перевищує ГДР більш ніж в 10 разів. Тому прилад Eletronka заборонено використовувати.

Література

1. Закон України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» від 8 червня 2000 року.

2. Закон України «Про Цивільну оборону України» від 3 лютого 1993 року.

3. Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

4. Постанова Кабінету Міністрів України від 15 лютого 1999 року № 192 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення і зв’язку в надзвичайних ситуацій».

5. Наказ Міністерства охорони здоров’я України №239 від 01.08.96 «Державні санітарні норми і правила захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань

6. Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

7. Державні санітарні норми і правила захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань. Наказ МОЗ України від 01.08.96 р. № 239.

9

Соседние файлы в папке цз зачет