Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ТНЕУ / І САМ НЕ ГАМ І ДРУГОМУ НЕ ДАМ

.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
15.98 Кб
Скачать

«І САМ НЕ ГАМ І ДРУГОМУ НЕ ДАМ»

На засіданні організації ветеранів війни і праці ми прочитали замітку в районній газеті за 04.02.2012р., про проект регуляторного акту районної ради, про тарифи на воду і дуже були здивовані, що наші «народні» депутати і керівництво районної ради не знають справжній життєвий рівень своїх виборців.

Хіба Ви панове не знаєте, що майже 5 тисяч ваших виборців міста - пенсіонери похилого віку з мінімаль­ним прожитковим рівнем, де середній розмір пенсії 950грн.

Хіба це дає Вам панове право думати, що в кожного з цих пенсіонерів є комп’ютер і він «влізе у веб.сайт влади» і зрозуміє скільки, за що і кому дозволите здерти водоканалу з них останні копійки. Хіба водоканал зробив нові артезіанські свердловини, чи закупив і встановив нові електродвигуни для підкачки води, чи розширив свій штат за рахунок класних спеціалістів, які б очищали воду в час дощів, щоб ми не пили каламуть.

Де прозорість, панове депутати, Вашої роботи, чи в райраді не має спеціалістів, щоб написати врозумливу для нас замітку за що і на скільки гривень зросте Ікуб. води після Ваших «турбот» про народ.

Окрім того, якщо Ви панове депутати так турбуєтесь про керівництво водоканалу, то чому ж відхилили рішення сесії міськради про передачу водоканалу місту?. Впевнені, що міськрада і її керівник Ланьо І.І., якого ми рахуємо справжнім ґаздою, не дозволить так зневажати народ міста, як це робите Ви панове районні депутати.

Мешканцям міста було б цікаво хто з депутатів підтримав ініціативу міської ради, а хто ні.

Газета «Вісті Свалявщини» є районною і райрада є її засновником, так будь ласка виконайте рішення сесії Верховної Ради, яке підписане нашим Президентом, про відкритість і гласність своєї роботи.

Чекаємо в газеті виклад розгляду питання, про тарифи і ініціативу міськради.

Ми знаємо, що в м.Мукачево сама нижча ціна на воду, а це заслуга міськради, яка дає що року дотацію.

Так поясніть будь ласка, чому у Вас, як у тому прислів"ї: «І сам не гам і другому не дам».

За дорученням членів президії

організації ветеранів війни і праці                       Голова    М.В.Канчі