Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
68.1 Кб
Скачать

2

ДЕРЖАВНА ПЕНІТЕНЦІАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.05.2012 Київ №323

Про затвердження положень про територіальні сектори з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України

Відповідно до Закону України «Про охорону праці», Указу Президента України від 6 квітня 2011 року №394 «Про затвердження Положення про Державну пенітенціарну службу України», а також на виконання пункту 3 наказу Державної пенітенціарної служби України (далі – ДПтС України) від 03.03.2012 №120 «Про організаційно-штатні питання»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

1.1. Положення про Вінницький територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

1.2. Положення про Житомирський територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

1.3. Положення про Запорізький територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

1.4. Положення про Львівський територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

1.5. Положення про Херсонський територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

1.6. Положення про Чернігівський територіальний сектор з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем Державної пенітенціарної служби України.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення Пудака В.А. і відділ державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення (Шумай В.В.).

Голова

генерал-лейтенант внутрішньої служби О.В. Лісіцков