Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мой бизнес.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
39.53 Кб
Скачать

15 План

Резюме

3

Характеристика підприємства

4

Маркетинг. Збут. Конкуренція

5

Опис пропонованих товарів

6

План підприємницької діяльності

11

Стратегічний план. Фінансовий план. План ризику

14

Створення та мотивація трудового колективу

16

Резюме

Я, Нечитайло Ганна Вікторівна, вирішила відкрити своє власне кафе, в якомусь новому, надзвичайно вишуканому та ексклюзивно неповторному стилі. Особливістю мого закладу буде те, що переглядаючи меню, будь який клієнт в змозі наочно вибрати страву, за переліком фото, відчути аромат страви, потерши сторінку з фото. А також офіціанти будуть обслуговувати клієнтів на роликах. Назва кафе – «Ідея». Відкриття кафе демократичного рівня на 35-50місць.

Рівень життя в нашій країні поступово зростає, що дозволяє все більшій кількості людей не економити на харчуванні, а віддати цю послугу професіоналам. Велика кількість бізнесменів, офісних працівників, менеджерів та інших людей віддають перевагу економити свій час, кожного дня харчуватися в кафе.

Ціль мого підприємства, перш за все – це надання якісних послуг громадського харчування для відвідувачів із середнім рівнем доходів, також це прибутковість для розширення приміщення у майбутньому, або навіть для відкриття лінії кафе «Ідея».

Кафе буде спрямоване на відпочинок різних вікових груп населення, повноцінні бізнес-ланчі, ділові переговори, також проведення банкетів.

В моєму кафе буде пропонуватися клієнтам велике різномаїття страв та напоїв.

Характеристика підприємства

Задля відкриття мого бізнесу, я вважаю, що більш вигідно придбати приміщення під кафе, тому що вклад коштів в нерухомість – гарна форма інвестицій, та дане приміщення може стати задатком, якщо мені надалі знадобиться отримати кредит на розвиток свого бізнесу.

Площа приміщення на 35-50 місць повинна складати від 200кв.м.

Приміщення буде розташоване в тій частині міста, де знаходиться велика кількість державних установ та офісів, банків, учбових закладів та об’єктів культурного призначення. Тому я вважаю, що є вигідним його відкрити на проспекті Леніна в районі ринку Анголенко.

Основу послуг кафе буде складати змішана кухня. В ідеалі в кафе повинні бути представлені страви російської, європейської та східної кухні. Кафе буде надавати послуги по приготуванню та подачі їжі своїм клієнтам через систему офіціантів. Графік роботи кафе з 11.00 до 2.00.

Маркетинг. Збут. Конкуренція

Я розумію, що в бізнесі є конкуренція. На даний період часу є велика кількість кафе, ресторанів та розважальних закладів, тому конкуренція буде високою. Саме тому, я вважаю, що мій заклад здивує кожного своїм меню та вишуканим стилем.

Для розвитку мого бізнесу знадобиться гарна реклама, та безліч пропозицій, які б зацікавили клієнтів. Для успішного розвитку мого бізнесу, я вважаю, що необхідна ввічливість та особливий підхід до кожного клієнта, а також прислухатися та ураховувати цікаві примхи клієнтів.

Для того щоб збільшити кількість потенційних та постійних клієнтів, я вважаю, що необхідно:

  • Ввести вигідні пропозиції для фірм, підприємств та офісів, які будуть бажати з нами співпрацювати;

  • Ввести дисконтну систему для постійних клієнтів;

  • Ввести спеціальні пропозиції на бізнес-ланчі;

Для будь якого бізнесу необхідна реклама, мій бізнес не є виключенням, тому мені буде необхідно розмістити рекламу в засоби масової інформації, рекламні акції для співробітників компаній, що розташовані в ближніх офісних будовах.