Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Prog1_2_zao_2013.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
327.17 Кб
Скачать

Контрольні роботи

Завдання 1

Масиви та покажчики, масиви динамічної пам’яті

Варіанти завдань до програми 1.1

  1. Визначить двовимірний масив a1[5][3] елементів типу int. Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від 0 до 120 та обчисліть кількість парних елементів в рядках масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

  2. Визначить двовимірний масив a2[6][4] елементів типу long, Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від 0 до 30000 та обчисліть кількість непарних елементів в стовбцях масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

  3. Визначить двовимірний масив a3[4][5] елементів типу float. Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –20.0 до +20.0 та обчисліть кількість додатних елементів в рядках масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

  4. Визначить двовимірний масив a4[5][8] елементів типу double, Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –10.000 до 10.000 та обчисліть кількість від’ємних елементів в стовбцях масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

  5. Визначить двовимірний масив a5[8][4] елементів типу int. Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від 0 до 200 та обчисліть сумму парних елементів в стовбцях масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені суми.

  6. Визначить двовимірний масив a6[4][6] елементів типу long, Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від 0 до 2000 та обчисліть суми непарних елементів в рядках масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені суми.

  7. Визначить двовимірний масив a7[6][3] елементів типу float. Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –40.0 до +40.0 та обчисліть суми додатних елементів в стовбцях масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені суми.

  8. Визначить двовимірний масив a8[4][6] елементів типу double, Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –20.000 до 10.000 та обчисліть суми від’ємних елементів в рядках масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені суми.

  9. Визначить двовимірний масив a9[8][4] елементів типу long, Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –10000 до 10000 та обчисліть кількість додатних непарних елементів в стовбцях масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

  10. Визначить двовимірний масив a10[3][9] елементів типу int. Використовуючи різні методи доступу до елементів масиву, заповніть масив випадковими числами від –200 до 300 та обчисліть кількість від’ємних парних елементів в рядках масиву. Виведіть на екран значення елементів масиву, його розмір та обчислені кількості.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]