Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Король - Посібник - Архітектурне проектування житла Ілюстрації

.pdf
Скачиваний:
471
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
22.91 Mб
Скачать

9.1.8. Формування житлових структур з використанням трьохпроменевої та рядової секцій. Теремки-1 в Києві. Арх. Ю. Рєпін, Ф. Боровик, С. Несененко.

61

9.1.9. Палітра формування секційних житлових структур в залежності від типів секцій.

62

9.2.1. Схеми коридорних будинків: а,б – зі зміщенням для освітлення та вентиляції; в – трьохпроменевий, г, д – прямокутні. 2 – Плани будинку. 3

– Плани квартир коридорного будинку з коридором на кожному поверсі.

63

9.2.2. Плани квартир в двох рівнях в коридорному будинку з коридором через поверх. 1- використано прийом „перекидки”, 2 – прийом „перехресного планування”.

64

9.2.3. Плани квартир в двох рівнях в коридорному будинку з коридором через два поверхи.

65

9.3.1.Галерейні будинки з галереєю на кожному поверсі:

І– лінійні: а – прямокутний, б – галерейно – секційний; в – зі здвижком; ІІ, ІІІ – складні: г – кутовий, д – хрестоподібний; е – трьохпроменевий; ж – ломаний; з – спарений; п – подібний; с – з внутрішнім двором.

ІV – варіанти двокімнатних квартир.

66

9.3.2. Галерейні житлові будинки з внутрішнім двором. 1- трьох- п’яти поверховий; 2-12 поверховий з трьохповерховими громадськими двориками. Ташкент. Арх. О. Андинова.

.

67

9.4.1.Основні види сходів в безліфтових будинках:

а– для двох- п’ятиповерхових будинків; б – з верхнім освітленням через ліхтар для двох-трьохповерхових будинків; г - для п’ятиповерхових будинків з сміттєпроводом.

68

9.4.2. Незадимляємі сходи для житлових будинків висотою 10 поверхів і більше. А – з переходом через відкритий простір (балкон) - перший тип; Б – з підпором повітря при пожежі. І – незгораєма перегородка, котра розсікає марш через п’ять поверхів; 2 – канал для підпора повітря другий тип), + - означає надлишковий тиск в об’ємі.

69

9.4.3. Сходово – ліфтові вузли: А, Б – зі звичайними сходами, В – з незадимляємими сходами, Г, Д – з незадимляємими сходами та ліфтом для транспортування пожежних; Е – з двома незадимляємими сходами (першого та другого типів) та ліфтом для пожежників.

70