Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

інформація / практика / zvit+ / fc51 / 8 характеристика

.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
23.55 Кб
Скачать

Характеристика

студента 4-го курсу

групи ПБЗ –44

Гаврильченко Сергій Іванович

Студент Гаврильченко Сергій Іванович проходив виробничу практику в Чечельницькому відділенні Бершадської МДПІ у секторі правового забезпечення з 15.03.10 р. по 11.04.10 р.

Проходження виробничої практики здійснювалось згідно з програмою і відповідно до календарного плану.

В період проходження виробничої практики студент ознайомився зі структурою і функціями основних відділів Чечельницького відділення Бершадської МДПІ , здебільшого з роботою сектору правового забезпечення, принципами організації роботи з питань, передбачених програмою практики.

Практикант брав участь у підготовці документів для розгляду в судах (господарських та загальних); приймав участь у підготовці позовних заяв про зміну способу виконання рішення, про скасування державної реєстрації та відзивів на позовні заяви, які подані платниками податків до Чечельницького відділення Бершадської МДПІ; проводив правову експертизу адміністративних справ. Він також ознайомився з організацією правової роботи відділення , спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання вимог законодавства та підзаконних нормативно-правових актів.

Гаврильченко Сергій Іванович суворо дотримувався правил внутрішнього розпорядку, дисципліни та законності при організації роботи. Покладені на студента доручення виконував вчасно та в повному обсязі.

За час проходження практики зарекомендував себе з позитивної сторони, дисциплінований, організований, сумлінно ставився до покладених на нього обов’язків.

Начальник Чечельницького

відділення Бершадської МДПІ В. В. Чуба

Соседние файлы в папке fc51