Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Алла / €««  / perevod.doc
Скачиваний:
47
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
229.38 Кб
Скачать

Здачі дизайнера інтер’єру

Дизайнер інтер'єру завдання - завдання вирішити три важливі питання , такі як краса , функціональність і комфорт, і оптимальні рішення об'єднати ці питання разом. Це дизайнер , роблячи дизайн проекту повинні брати до уваги той факт , що кожен номер має бути не тільки красиво прикрашені , але жити в ньому буде комфортно. Замість цього , як працює на оформленні кухні , що робить його більш функціональним , ми не повинні забувати про підтримання обраної кухнею , так що це не перетвориться на сумний хаотичної мішанині меблями і технікою.

Обов'язки дизайнер інтер'єру

Таким чином , основні завдання включають дизайнер інтер'єру.

Систематизація бажань і потреб всіх членів сім'ї або клієнта про подальші ремонтів та оздоблення.

Визначення клієнта з єдиних Апартаменти Стиль , будинків , кімнат і т.д.

Виберіть колір для квартири і т.д.

Розробити різні оздоблювальні варіанти всередині , включаючи розміщення меблів, обладнання , демонтаж стін ( якщо є) , розміщення все сантехніки та електрики .

Консультування клієнтів з правових питань, пов'язаних з регенерацією і т.д.

Вибір найкращого використання космічних квартир , будинків. Вирішення цієї проблеми є не тільки регенерувати відповідає за легкість руху в ньому , але зазвичай збільшення візуального простору квартири , будинки і т.д.

Консультація клієнтів в ремонтних та оздоблювальних матеріалів . Що це означає? Не всі клієнти на ринок до початку будівництва та оздоблювальних матеріалів . Таким чином , дизайнер повинен запропонувати їм вибір , наприклад , той же матеріал , але різної цінової категорії , або консультування з відповідність між собою різних матеріалів .

Перевірити наявність в місцевих магазинах всі необхідні елементи майбутнього всередині. При необхідності , подивіться на найдальших точок і т.д.

Колір дизайну коло

Якщо ви вирішили вибрати стиль для вашої квартири або будинку , якщо ви плануєте зробити , щоб розробити дизайн інтер'єру , вам потрібно всього лише навчитися основам теорії кольору мінімуму. Мінімальна , тому що це буде досить , щоб запобігти хаос і кольору besvkusitsy коли закінчите додому. Колір дизайну колеса або кола кольором , як кажуть , допоможе в цьому.

Колір дизайну коло

Кольори діляться на первинні та вторинні. Основні кольори - синій , жовтий і червоний. Вторинні кольори - суміш первинного . До них відносяться: помаранчевий - суміш червоного і жовтого , зеленого - суміш жовтого і синього , фіолетового - суміші червоного і синього.

Кольори також діляться на теплі і холодні тони. Для розминки кольору падіння від жовтого до червоно- фіолетового , холодно - від фіолетового до жовто - зеленого кольору. Теплі кольори і холодні кольори називається майбутні - видалені. За допомогою добре обраної комбінації теплих і холодних тонів , ви можете візуально збільшити або зменшити простір.

Щоб візуалізувати і розуміти поєднання кольорів було написано колірного кола дизайнера (і стиліста , перукар , художник , і т.д. і т.п.). На малюнку нижче показано три варіанти колірного кола. Але всі мають приблизно той же сенс : розуміння гармонії і контрасту квітів

Гармонік сусід назвав кольору і контрастності коло - протилежний. Вибір фарби номерам небажаного кидатися в крайності. Це підібрати тільки в гармонії з будь інший колір або навпаки - тільки протилежність. У першому випадку, в кімнаті може перетворитися нудним і нудним. Друге - "різання" гостре око і навіть занадто претензійним. Він працює краще, ніж будь-коли правити золотий перетин. Важливо правильно вибрати середній діапазон між протилежними і сусідніх квітів у колі.

Колір і його вплив на людину

Відповідно до законів композиції в дизайні , що використовуються в космічних елементів дизайну , таких як контрастність , подібності і тіні , вибір кольорів також повинні тримати ці пункти . Це виберіть діапазон кольорів , щоб задовольнити ваш стиль і ваш спосіб життя , вік , уподобання і звички. Наприклад , відтінок підходить для людей , які хочуть , щоб звільнити місце в атмосфері спокою і комфорту. Для активних людей відповідної відмінність. Але як я вже писав на початку , необхідно використовувати тільки одну руку , вона повинна бути десь на " розбавлених " найбільш гармонійні кольори .

Вплив на людину найчастіше використовується в дизайні колірних поєднань

Поєднання колірних ефектів у природі

Червоний і жовтий тепло і радість

Червоний і синій Хвилювання

Важливість червоного і золотого і розкоші

Червоний і чорний небезпеку і депресія

Помаранчевий і синій внутрішня сила , стриманий порив

Помаранчевий і світло- зелений і тихий тепла

Приголомшливі оранжевий і фіолетовий

Помаранчевий і чорний насильство

Жовтий і синій тенденція , рух , ритм

Світло- зелений та рожевий жіночність і слабкість

Синій і зелене світло Ніжність

Синій і білий чистий і відстань

Блакитний і рожевий скорочення

Фіолетовий і жовтий - зелений імпульсивний , стрімке

Як ви знаєте , різні кольори по -різному впливають на поведінку , настрій людини , і т.д. Від цього впливу більш детально в таблиці нижче скажу .

В даний час на ринку пропонується принаймні , кілька десятків внутрішніх програм дизайну. Зазвичай всі 3D програми дозволяють не тільки зробити правильні розрахунки розміру меблів і дизайну кімнатної , а й візуалізувати зображення усередині майбутньому.

Система працює з практично з будь-якої програми є забезпечення представити їй геометричні параметри вашої квартири з правильними місцях вікон і дверей , отвори vetilyatsionnyh , різних перегородок і т.д. речі. Тоді починається найцікавіше , бо в чистому вигляді з самої програми майже нічого - за умовчанням включає в себе набір стандартних меблів. У більшості випадків це не буде достатньо , тому що від того , що вам доведеться витратити багато часу в Інтернеті , щоб знайти комп'ютерну модель факторів , які найбільш тісно відповідають свої ідеї. Звичайно , ці моделі можуть створити , у тому числі їх навчання , використовуючи спеціальні тривимірні програми моделювання . Але варто того , щоб брати участь у цьому заході , цю неприємність , якщо робота легше дати експерта ?

Припустимо , ви знайдете потрібний модель вже завантажили програму. Тепер ваша робота це тільки початок , тому що сама програма не дає відповіді на питання , де все це меблі повинна бути rasstanovlena , вірно? Будете витрачати багато годин перед комп'ютером , перш ніж знайти підходящий варіант. Просто майте на увазі той важливий факт , що бажання розмістити більше елементів у просторі може бути погано для ергономіці кімнаті. У комп'ютерній програмі важко оцінити розміри меблів , і з'явиться менше, ніж є насправді. Таким чином , після установки фактичного меблів у своїй кімнаті , ви відчуваєте, як Гулівер у країні ліліпутів . Завжди враховувати цей фактор при проектуванні віртуальний інтер'єр.

При всіх труднощах самозайнятості в комп'ютерних програмах , він як і раніше варто робити. Рекомендуємо вам , навіть якщо ви берете участь в ремонті професійних дизайнерів. По-перше , ви будете краще розуміти себе , що речі варто робити , а від чого можна підняти. По-друге , ваші бажання завжди будуть відрізнятися від реальності , і нехай вам краще зрозуміти , після віртуальному середовищі , а не реальний номер .

Все різноманіття комп'ютерних програм для створення віртуального макет інтер'єру можна розділити на три основні групи.

1 . Платні програми для дизайну. Як правило , велика група розробників . У більшості випадків , вони призначені для професійних дизайнерів , хоча деякі легкі версії , які розроблені спеціально для задоволення рекреаційних можливостей і переваг. Ви можете використовувати розширені версії , але необхідно брати до уваги той факт , що це зажадає додаткової експертизи . Це означає , що дорогоцінний час для вивчення функціональної .

2 . Незалежний безкоштовне програмне забезпечення для проектування. Це не включає в себе безкоштовні пробні версії програм , але можна включити вільних легких версій професійних дизайнерських компаній « Програмне забезпечення» поширювати рекламні цілі . В одному випадку , ця група отримали безкоштовне програмне забезпечення крос -платформний , які можуть змінити себе , якщо ви захоплюєтеся програмуванням , і у вас є ця потреба . Проте , як правило , досить прості програми , які не вимагають , щоб ви працювати з комплексними графічні пакети навичок.

3 . Безкоштовні програми від виробників меблів. Поширюється у вигляді конкретних програм або додатків на сайті виробника меблів. У певному сенсі , це дуже хороше рішення , тому що вони дозволяють відразу ж уявити тип квартири ви отримаєте після покупки меблів.

Платные программы для интерьерного дизайна

3D Studio MAX Один з найпопулярніших програм тривимірної графіки і анімації. Призначена для фахівців, і от і все. Величезна кількість функцій і можливостей. Створюючи ці фільми, які виступають в якості «The Matrix» і «Зоряних війн». Програма дозволяє створити проект будь-якої складності, якщо у вас є багато часу.

Chief Architect Дуже функціональний дизайн програма з досить зручним інтерфейсом. При наявності величезного розмаїття готових об'єктів, в тому числі навіть невеликі предмети, як столові прилади і CD. Але якщо ви думаєте мало, ви можете завантажити додаткові колекцію тривимірних моделей на будівельному майданчику.

Live Interior 3D Тільки одна з програм, що були перераховані, яка працює тільки на операційних системах Mac OS. Тим не менш, це досить зручно для повних будинків дизайн програми, будинків і інтер'єрів, який вже містить багату бібліотеку об'єктів. Представляє широкий спектр варіантів, у тому числі при проектуванні даху будинку. Програма дає досить детальне уявлення про дизайн пропонованого об'єкту і може взаємодіяти з 3D-моделях від Google.

Punch Professional Home Design Suite Platinum v12 - програмне забезпечення для тривимірного проектування і інтуїтивно зрозумілий дизайн будинків, ділянок і квартир. Містить велику кількість майстрів і приклади дизайну. Американський підхід взагалі - самий простий, швидкий , ефективний . Багато моделей інтегрованих і стандартизовані модулі , які можна редагувати в повному обсязі. Починаючи від кольору вмикача світла у ванній і закінчується з ландшафтом навколо будинку. Цілі програми дещо інша , на відміну АРХІКАД і Avtokad . Розробники поставили собі поставити мінімальні перешкоди між уявою і реалізації ідей архітектора В'їзд " на зображенні . " - Дуже зручний і функціональний середу - отримати готові креслення , документи та ілюстрації 3 - D для представлення клієнтові . Між - вибір кольорів , матеріалів , установок (залежно від географічного положення передбачено інше ) , у дизайні бібліотеки об'єктів інтер'єру , фотореалістичної візуалізації джерел світла , можливість додавання тривимірних версій фотографій існуючих об'єктів , плану прийому , сканованих креслень і плани.

TURBOFloorPlan 3D Home & Landscape Pro - дизайн програми дому та пейзаж. Багато вбудовані професійні інструменти дозволяють легко і швидко побудувати будинок своєї мрії. Унікальність програми Home & Pro Пейзаж в тому , що ви можете ще на етапі візуального проектування підібрати необхідні матеріали для оздоблення стін , дверей , сходів, вікон , стель і т.д. Він може точно визначити розміри меблів , підібрати колірні рішення приміщень , розмістити в планованому приміщенні декоративні елементи обстановки . Програма дозволяє переміщатися розробляти проекти в тривимірному просторі. TurboFLOORPLAN 3D Головна & Ландшафт Pro ідеально підходить для архітекторів , ілюстраторів , розробників , дизайнерів , студентів і багатьох інших. Це може допомогти вам створити будинок своєї мрії!

Недоліком деяких програм є те що вони є:

  • Платними

  • Потребують спеціального програмного забезпечення

  • Потребують спеціальних навичок

  • Пропрієтарне

Бесплатные программы от независимых разработчиков

Sweet Home 3D Тільки один з представлених програм розвитку дизайну інтер'єру , виготовлені виключно з відкритих джерел ліцензується під ГНУ . З одного боку , робота з додатком не вимагає спеціальних знань. З іншого - може допомогти , щоб створити дуже просунуту модель інтер'єру. Існує хороший приватний furnitory бібліотека ( меблі) , але ви можете завантажити і моделі , створені іншими програмами. В Інтернеті ви знайдете досить пристойний номер готовий. Приємною особливістю програми є наявність публікацій , створених з різними операційними системами : Windows , Mac OS X , Linux і Solaris.

My Virtual Home Легко вчитися програму з професійними можливостями і більш широкими можливостями. У ogrmonuyu колекції тривимірних об'єктів включають виробників фактично випущеної продукції, зокрема меблі, побутова техніка, сантехніка і т. д. Для некомерційного використання вільного програмного забезпечення.

Google SketchUp Google іноді створює речі, здавалося б віддалені, від Інтернету. Тим не менш, ця програма дозволяє не тільки створювати і моделювати інтер'єр будь-яких інших тривимірних об'єктів. Наприклад, ви можете створити будинок, вулицю або автомобіль. Він також створив модель, яка може публікувати в Інтернеті. Для професіоналів, компанія пропонує передові версію Google SketchUp Pro з широким спектром додаткових опцій, які просто не вимагають шанувальників.

Blender

Аналог 3D Studio MAX, але, на відміну, безкоштовно. Під ліцензією GNU, а саме з відкритим вихідним кодом. Дуже сильний багатовимірний програма моделювання, яка дозволяє створювати і переміщати об'єкти будь-якої складності.

Blender - пакет для створення тривимірної комп'ютерної графіки, який включає в себе ЗАСОБИ моделювання, рендеринга, анімації, відео пост-обробки і створення відеоігр.

Особливості упаковки є не великий розмір , досить швидка швидкість рендеринга наявність версії для багатьох систем operatsyonnиh - FreeBSD, GNU / Linux, Mac OS X, SGI Irix 6.5, Sun Solaris 2.8 (SPARC), Microsoft Windows, SkyOS, MorphOS і Pocket PC. Такої функції Пакет блог, як динаміка твердих тіл, рідин і м'яких тіл, систему згоряння, дуже легкою Кількість dostupnиh rasshyrenyy, napysannиh для мови Python. (Blender — пакет для створення тривимірної комп'ютерної графіки, що включає засоби моделювання, анімації, рендеринґу, після-обробки відео, а також створення відеоігор.

Особливостями пакету є малий розмір, висока швидкість рендеринґу, наявність версій для багатьох операційних систем —FreeBSDGNU/LinuxMac OS XSGI Irix 6.5, Sun Solaris 2.8 (sparc), Microsoft WindowsSkyOSMorphOS та Pocket PC. Пакет має такі функції, як динаміка твердих тіл, рідин та м'яких тіл, систему гарячих клавіш, велику кількість легко доступних розширень, написаних мовою Python. )

Використання бленд ера у дизайні інтер»єру…

Задачі що вирішуються при автоматичному дизайні інтер»єру…

Автоматичний підбір кольорів, автоматичне розміщення елементів декору.

Зробіть вибір кольорів всередині кожного можна, але вибір хороший поєднання кольорів в дизайні - досить складне завдання,. З одного боку - кожен колір добра, інша - зібрати деякі хороші кольору разом і отримати спотворений какофонію. (Сделать подбор цветов в интерьере может каждый, но вот выбрать хорошее сочетание цветов в дизайне – задача довольно сложная. С одной стороны – любой цвет по-своему хорош, с другой – собери несколько хороших цветов вместе и получишь неудобоваримую какофонию.)

У 19 столітті французький художник Ежен Делакруа розробив теорію напівтонів. Спочатку він намалював так званий кольору трикутник з вершинами представлені основні кольори - жовтий, червоний і синій, плавець - екстра, які утворюються, коли ви змішуєте все інше. Таким чином, синій і жовтий при змішуванні дають зелений, червоний і жовтий - оранжевий, Касс і синій - фіолетовий. Цей метод може визначити сумісність кольорів всередині. (В 19 веке французским художником Эженом Делакруа была разработана теория полутонов. Он первым изобразил так называемый цветовой треугольник, вершины которого были представлены основными цветами - желтым, красным и синим, ребра – дополнительными, которые образуются, если смешать остальные. Так синий и желтый цвета при смешивании дают зеленый, красный и желтый – оранжевый, касный и синий – фиолетовый. Этим методом можно определить совместимость цветов в интерьере.)

Так що якщо ви хочете отримати контрастне інтер'єр, ви повинні вибрати протилежний Колір: Фіолетовий - жовтий, зелений - червоний, оранжевий - синій, і т.д. (Так, если вы хотите получить контрастный интерьер, то стоит выбрать противоположные цвета: фиолетовый – желтый, зеленый – красный, оранжевый – синий и т.д.)

У природі існує не поєднувані кольори в різних кольорах , що людське око вловлює, є багато підходящих пар , найголовніше , щоб мати можливість розпізнавати і потім об'єднуються в правильних пропорціях. Колірна схема і зрозуміти принципи гармонійних поєднань легше використовувати цикл Іттен користуються художників і дизайнерів по всьому світу. Він заснований на класичній тріади трикутника : синій , жовтий і червоний , народжений від змішування всі відомі колористичне палітру. Таким чином , сполуки рівні частини сині та жовті форми зеленого , жовтого і червоного - оранжевий , червоний і синій - фіолетовий. Ця тріада називається вторинною. Оскільки злиття сусідніх первинних і вторинних кольорів формується шість третинний і так далі. Щоб зрозуміти основну цикл вистачить dvenadtsatitsvetnogo . (В природе нет несочетаемых цветов, во всем разнообразии оттенков, которые улавливает человеческий глаз, есть множество подходящих пар, главное уметь их распознать и затем скомбинировать в правильных пропорциях.Понять цветовую схему и принципы гармоничных сочетаний проще всего при помощи круга Иттена, которым пользуются художники и дизайнеры всего мира. В его основе лежит треугольник классической триады: синего, желтого и красного, от смешивания которых рождается вся известная колористическая палитра. Так, от соединения равных долей синего и желтого образуется зеленый цвет, желтого с красным – оранжевый, красного с синим – фиолетовый. Эта триада называется вторичной. От слияния соседних вторичных и первичных цветов образуются шесть третичных и так далее. Для понимания основ нам будет достаточно двенадцатицветного круга)

Розміщення елементів меблів та декору.

Найголовніше , щоб розглянути - розмір і форма кімнати. Основним критерієм для використання як діяльності , яка призначена для одного або іншого приміщення. Наприклад , у великій кімнаті дуже маленькі діти почуватимуться негативним або постійно відчувати певний відмова в житті. На відміну від цього , дорослий в маленькій кімнаті буде відчувати і вести себе ніяково і незручно. Тому важливо розглянути мету в кімнату і не в останню чергу для свого розміру , щоб адекватного розміру меблі та декоративні елементи. Що стосується форми кімнати , то вважається найдосконаліший квадрат або прямокутник . Номери дуже складні порушення зміни, які у потоці енергії Ци. Якщо їх конфігурації гостра ріжуча форма , він як і раніше вигідно , оскільки це збільшує енергію. Але всі вони впливають на кривизну кута стіни , і може привести до пошкодження енергетичний простір . (Самое главное, что необходимо учитывать — это размер и форму комнат. Основным критерием для вас должен служить вид деятельности, для которого предназначена та или иная комната. Например, в слишком большой комнате маленькие дети будут чувствовать себя негативно или постоянно ощущать некую затерянность в жизни. Напротив, взрослый человек в маленькой комнате будет и чувствовать и вести себя скованно и неуютно. Поэтому, очень важно учитывать назначение комнаты и не менее важно под ее размер подобрать адекватного размера мебель и элементы декора. Что касается форм комнат, то самыми идеальными считаются квадратная или прямоугольная. В комнатах чересчур сложной конфигурации происходят нарушения в течении энергии ци. Если в таких конфигурациях отсутствуют резкие режущие формы, то это даже благоприятно, так как усиливает энергию. Но при всем при этом кривизна стен влияет на углы, а это способно разрушать энергетику помещения.)

Вирішення цих проблем потребує програмування. Блендер має інтерфейс для реалізації моделювання кімнати на мові Pithon.

Можливості Pithon.

Python ( рекомендується читання - "Пітон" запозичив свою назву [ 1 ] з англійцями Монті Пайтон ) - інтерпретацією , об'єктно - орієнтованої мови програмування високого рівня з динамічною семантикою . [ 2 ] розроблено в 1990 році Гвідо ван Россум . Структури даних високого рівня з динамічною семантикою і динамічне зв'язування роблять його привабливим для програм швидкого розвитку , а також як засіб об'єднання існуючих компонентів. Python підтримує модулі та пакети модулів сприяє модульність і повторне використання коду. Перекладач Python і стандартні бібліотеки доступні в обох складений і вихідній формі для всіх основних платформ. У мові програмування Python підтримує кілька парадигм програмування, зокрема : об'єктно-орієнтована , процедурні , функціональні та аспектно- орієнтоване .

(Python (рекомендоване прочитання — «Па́йтон», запозичено назву[1] з британського шоу Монті Пайтон) — інтерпретована об'єктно-орієнтована мова програмування високого рівня з динамічною семантикою.[2] Розроблена в 1990 році Гвідо ван РоссумомСтруктури даних високого рівня разом із динамічною семантикою та динамічним зв'язуванням роблять її привабливою для швидкої розробки програм, а також як засіб поєднання існуючих компонентів. Пайтон підтримує модулі та пакети модулів, що сприяє модульності та повторному використанню коду. Інтерпретатор Пайтон та стандартні бібліотеки доступні як у скомпільованій так і у вихідній формі на всіх основних платформах. В мові програмування Пайтон підтримується декілька парадигм програмування, зокрема: об'єктно-орієнтованапроцедурна,функціональна та аспектно-орієнтована.)

Python впровадила і працює майже на всіх відомих платформах - від КПК до комп'ютерів. Є порти для Microsoft Windows , всі версії UNIX (наприклад , FreeBSD та GNU / Linux ) , Plan 9 , Mac OS і Mac OS X , iPhone OS 2.0 і вище , Palm OS , OS / 2 , Amiga , AS/400 і навіть OS / 390 , Symbian і Android [ 9 ] .

В умовах старіння платформи , яка підтримується основний магазин спочатку зупинити . Наприклад , в діапазоні від 2,6 припинена підтримка Windows 95 , Windows 98 і Windows ME . [ 10 ] Тим не менше, ці платформи можуть використовувати більш ранні версії Python - тепер рішуче підтримує Python версію з 2,3 ( виправлень для них).

У цьому випадку , на відміну від багатьох систем , перенесених у всіх основних платформах Python має підтримку специфічних для платформи технологій (наприклад , Microsoft COM / DCOM ) . Крім того , існує спеціальна версія Python Java Virtual Machine - Jython , що дозволяє перекладачеві працювати на будь-якій системі , що підтримує Java , в той час як класи Java можуть бути використані безпосередньо з Python і навіть підписатися на нього. Багато планів також забезпечують інтеграцію з платформою Microsoft.NET , основні з них - IronPython і Python.Net .

(Python портований і працює майже на всіх відомих платформах — від КПК до мейнфреймів. Існують порти під Microsoft Windows, всі варіанти UNIX (включаючи FreeBSD та GNU/Linux),Plan 9Mac OS та Mac OS XiPhone OS 2.0 і вище, Palm OSOS/2AmigaAS/400 та навіть OS/390Symbian та Android[9].

У міру старіння платформи її підтримка в основній гілці мови припиняється. Наприклад, з серії 2.6 припинена підтримка Windows 95Windows 98 та Windows ME.[10] Однак на цих платформах можна використовувати попередні версії Python — тепер спільнота активно підтримує версії Python починаючи від 2.3 (для них виходять виправлення).

При цьому, на відміну від багатьох портованих систем, для всіх основних платформ Python має підтримку характерних для даної платформи технологій (наприклад, MicrosoftCOM/DCOM). Більше того, існує спеціальна версія Python для віртуальної машини Java — Jython, що дозволяє інтерпретатору виконуватися на будь-якій системі, яка підтримує Java, при цьому класи Java можуть безпосередньо використовуватися з Python й навіть бути написаними на ньому. Також кілька проектів забезпечують інтеграцію з платформоюMicrosoft.NET, основні з яких — IronPython та Python.Net.)

Соседние файлы в папке €««